Kedves Hallgatók!

Egy pályázati felhívással érkezünk az idei Bölcsész Napok keretein belül. Amennyiben készítettél már valaha grafikát, vagy mindig is ki akartad magadat próbálni benne akkor ez a felhívás neked is szól!

Készíts egy maximum álló A4es méretű (297 mm x 210 mm) vektoros grafikát (ai. vagy pdf formátumban)bölcsész identitás jeligére.

Eljött az idő, hogy absztrakt módon kifejezhesd, hogy mit is jelent számodra a bölcsész lét, vagy csak van egy általad megálmodott grafika, ami szerinted minden bölcsészhallgató pólóján/pulcsiján ott kell, hogy virítson, akkor ne habozz.

Küldd el a megadott paraméterek szerint április 29. 23:59-ig a kommunikacio@btkhok.elte.hu – címre az elkészült grafikádat, és a nyertes grafikát az ELTE shop közreműködésével limitált kiadásban árusítani fogják az esemény alatt, illetve az alkotójának, egy általa választott pólóra/pulcsira elkészítjük, továbbá a Budapest Park felajánlásával egy páros belépővel is gazdagodhat 05.25-én az Analog Balaton + Deva koncertre.

Emellett, az összes résztvevő között kisorsolunk 05.02-án, szintúgy a Budapest Park felajánlásával egy páros jegyet 05.18-ra a Ricsárdgír – Goodbye Koala fellépésre.

Reméljük sikerült felkeltenünk a bennetek szunnyadó grafikust és minél több alkotással találkozhatunk!