Honorácior

01

Tudnivalók

A honorácior státusz karunk legtehetségesebb hallgatóinak minden képzési formában lehetőséget biztosít arra, hogy 50 kredit értékben egy plusz minort, szakirányt vagy adott kutatási területet szem előtt tartva egy megalapozottan összeválogatott tanegységlistát kötelező tanulmányaitok mellett ingyen elvégezhessen.  

02

Határidő és elszámolás

Ezekre mindenképp ügyelj

Pályázási határidő: 2024. július 05. 16:00

A honorácior időszak végén egy beszámolót kell leadnotok az elvégzett munkátokról. 

03

tanácsok a pályázata megírásához

  1. A kutatási terv konkrét, de kellően átfogó témára irányuljon, emellett tartalmazza a kutatás mögött álló motivációdat, ideális esetben kb. 2 oldalnyi terjedelemben.
  2. A honorácior pályázat a Karnak is befektetés, törekedj arra, hogy a státusz során végzett szellemi munkád ezt a befektetést valamennyire megtérítse.
  3. A bírálás során fontos szempont a tanulmányi átlag, ha komolyan veszed a pályázatot törekedj a minél magasabb tanulmányi átlagra.
  4. Érdemes minél hamarabb pályázni, amikor még a minornak legfeljebb az alapozóit végezted el. Ne előlegezzétek meg magatoknak a bizalmat – ez a Bírálók hatásköre!
  5. Ügyelj arra, hogy a pályázati anyag a megfelelő helyen legyen aláírva és lepecsételve. A formai hibás pályázatokat a Bizottság érdemi elbírálás nélkül elutasítja. (Oktató aláírása mellé bizotsan szükséges intézeti/tanszéki pecsét.)
  6. Bármilyen kérdéssel keresd a Bizottság tagjait fogadóórájukban, vagy az Első Századhonlapon megadott elérhetőségeken.