Tutorálás

01

Tudnivalók

Pályázás előtt érdemes előbb ezt elolvasni

A tutorálás egy sajátos 1 vagy 2 félévre elnyerhető képzési forma, amely az önálló kutatást segíti elő megfelelő tanári kooperáció mellett. Ennek során egy jóváhagyott kutatási terv alapján egyéni tanulmányi követelményeket teljesíthettek egy az előrehaladását segítő és ellenőrző oktató (vagyis a tutor) támogatásával.

A csatolandó dokumentumokról, formai követelményekről, szabályokról a lentebb található kiírásból tájékozódhattok. 

02

Határidő és elszámolás

Ezekre mindenképp ügyelj

Határidő: 2022. január 21. 16:00

A tutorálási időszak végén egy beszámolót kell leadnotok az elvégzett munkátokról.

03

TANÁCSOK a PÁLYÁZAT MEGÍRÁSÁHOZ

A kutatási terv konkrét, de kellően átfogó témára irányuljon, egy jó kutatás alapja az alapvető szakirodalom ismerete, tüntesd fel mi alapján szeretnél dolgozni!

A tutorálás pályázat a Karnak is befektetés, törekedj arra, hogy a státusz során végzett szellemi munkád ezt a befektetést valamennyire megtérítse!

Ne feledd, hogy a tutorálás komoly kötelezettségekkel jár, pályázás előtt győződj meg arról, hogy lesz alkalmad elmélyülni a kutatásban, és megírni a beszámolót.

Ügyelj arra, hogy a pályázati anyag a megfelelő helyen legyen aláírva és lepecsételve. A formai hibás pályázatokat a Bizottság érdemi elbírálás nélkül elutasítja. (Oktatói aláírás mellé biztosan kell intézeti/tanszéki pecsét)

Bármilyen kérdéssel keresd a Bizottság tagjait fogadóórájukban, vagy az Első Század honlapon megadott elérhetőségeken