szervezet

Ismerd meg közelebbről szervezetünket!

Rólunk
ELTE BTK
Hallgatói önkormányzat
Hallgatói Önkormányzatunk az év legnagyobb részében és szinte minden nap a rendelkezésetekre áll. A közel kétszáz fős szervezetünk azon dolgozik, hogy megkönnyítse mindennapjaitokat, és felpezsdítse a hallgatói élet hétköznapjait. Forduljatok hozzánk bizalommal bármilyen kérdéssel!

01

Elnökség, bizottságok

Az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzatának Elnökségéről és Bizottságairól

A Hallgatói Önkormányzat Elnöksége a HÖK elnökéből és a bizottságokat koordináló elnökökből áll. Ha a szakterületükhöz köthető problémátok, kérdéseitek vagy kéréseitek lenne, bátran lépjetek velük kapcsolatba.
ELNÖK
Az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzatának elnöke a legfelsőbb szinten képviseli érdekeiteket kari, egyetemi, sőt országos szinten is. Semmilyen fontos döntés nem kerülheti meg a mindenkori elnököt. Ha kérdésetek lenne a szervezetet vagy a döntéshozást illetően, esetleg egyéb, nagyobb horderejű problémáitok lenne, forduljatok bizalommal az elnökhöz.
SZOCIÁLIS BIZOTTSÁG
A HÖK Szociális Bizottsága a hallgatók mindennapi jólétét segíti. Hozzájuk fordulhattok, ha valamilyen kár ért benneteket, ha kollégiumba szeretnétek jelentkezni vagy ha általános szociális segítségre lenne szükségetek.
GAZDASÁGI BIZOTTSÁG
A Gazdasági Bizottság felelős a szervezet belső működésének és az egyéb programok lebonyolításának finanszírozásáért, illetve a HÖK közbeszerzéseinek koordinálásáért. Ha ilyen témában lenne kérdésetek, forduljatok a bizottsághoz bizalommal.
KOMMUNIKÁCIÓS ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZŐ BIZOTTSÁG
E bizottság szervezi legnagyobb részt a kar hallgatói életét, bulikat, fesztiválokat, a Gólyatábort és egyéb rendezvényeket. Ezen kívül a hirdetőfelületeket, promóciókat, és a többi hallgatói platformot is ez a bizottság koordinálja. Ha rendezvényt szeretnétek szervezni, hirdetni szeretnétek vagy más hasonló igényetek lenne, keressétek őket.

KULTURÁLIS ÉS SPORTBIZOTTSÁG

A kari sport- és kulturális élet szervezéséért, koordinálásáért felel a HÖK Kulturális és Sport Bizottsága. Forduljatok hozzájuk bizalommal, ha ilyen jellegű kérdéseitek lennének, illetve, ha a KultSport pályázattal kapcsolatban kell segítség.
KÜLÜGYI ÉS HATÁRON TÚLI ÜGYEKÉRT FELELŐS BIZOTTSÁG
Ha külhoni hallgatóként lennének kérdéseitek, problémáitok, esetleg a különböző külföldi lehetőségek után érdeklődnétek (legyen az Erasmus+, Campus Mundi stb.), keressétek bátran a Külügyi Bizottságot.
TANULMÁNYI BIZOTTSÁG
Ha problémátok akadna vagy kérdésetek lenne oktatókkal, kurzusokkal, szakokkal, illetve mindennel, ami tanulmányi ügy, ne habozzatok, keressétek bizalommal a Tanulmányi Bizottság tagjait.
TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁG
A kari HÖK Tudományos Bizottsága felel a tudományos élet szervezéséért, konferenciák bonyolításáért, illetve egyéb szakmai segítségnyújtásért. Ha TKP pályázatot adnátok le, konferenciát vagy tudományos jellegű kirándulást szerveznétek, esetleg kérdésetek lenne azzal kapcsolatban, hogy honnan szerezhettek forrást kutatásotokhoz, forduljatok a Bizottsághoz bizalommal.

02

intézeti képviseletek

Az ELTE BTK intézeti képviseletei

03

Transzparencia

A Hallgatói Önkormányzat annak érdekében, hogy rászolgáljon a ti, vagyis a hallgatók bizalmára, arra törekszik, hogy minél átláthatóbban végezze működését. Ebben az adatbázisban megtalálhatjátok üléseink és Küldöttgyűléseink jegyzőkönyveit, illetve egyéb dokumentációkat, amelyek a transzparenciára irányulnak.

Dokumentumtár

Archív dokumentumtár