Külügy

Külföldi ösztöndíjak, szakmai gyakorlati lehetőségek, és egyéb pályázatok, tudnivalók

01

hírek

Legfrissebb, legaktuálisabb kiutazási lehetőségek és hírek

02

ERASMUS+

Az Erasmus+ az Európai Unió legsikeresebb ifjúsági programja, mely már 30 éve áll fenn és nyújtja folyamatosan bővülő lehetőségeit a köz- és felősoktatás diákjainak, hallgatóinak az Európai oktatási térben való mozgáshoz.

A program több szegmenst is magába foglal, a kontinensen történő tanulmányi utakon kívül még részt lehet venni az Erasmus+ kreditmobilitási programjában, mely más kontinensekre vezetnek vagy akár szakmai gyakorlatot is végezhettek a program keretein belül külföldön.

A tovább gombra kattintva minden részletet megtudhattok a pályázatokról, feltételekről, kiegészítő támogatásokról és partnerintézményekről

03

CAMPUS MUNDI

Kultúra és sport pályázatok: határidők, kiírások és űrlapok

A Campus Mundi program azon hallgatók jelentkezését várja, akik bátran látnának neki egy tanulmányi vagy szakmai úthoz, legyen az 2 vagy 10 hónapos, akár a tengerentúl vagy Ázsiában is. A program célja, hogy lehetővé tegye minden érdeklődőnek a messze távolba való kiutazás lehetőségét és más kultúrákat ismertessen meg az európai egyetemi közösségekkel. A tovább gombra kattintva minden részletet megtudhattok a pályázat feltételeiről és végtelen lehetőségeiről.

04

Egyéb külföldi lehetőségek

Információk a Tanulmányi Bizottság pályázatairól

Természetesen óriási mennyiségben állnak rendelkezésre egyéb ösztöndíj lehetőségek számotokra, akár szak specifikusan, akár általánosságban, legyen az szakmai út vagy doktori ösztöndíj program. A tovább gombra minden egyéb lehetőségről fogtok tudni olvasni.