Egyéb külföldi lehetőségek

Külföldi ösztöndíjak, szakmai gyakorlati lehetőségek, és egyéb pályázatok, tudnivalók

A következőkben általános és különböző tudományterület specifikus ösztöndíj lehetőségeket fogtok látni, legyen szó teljes képzésről, részképzésről vagy szakmai gyakorlatról. Kellemes olvasgatást kívánunk és sikeres pályázást!

01

CeEpus

Minden fontos tudnivaló a CEEPUS csereprogram hálóról

A CEEPUS a közép-európai egyetemek csereprogram hálója, mely ösztöndíjakat biztosít a régió legkiválóbb egyetemeire. Tudományterülettől függően állnak rendelkezésre a lehetőségek szinte bármely ELTE-s hallgatónak. A tovább gombra kattintva minden részletet megtudhattok a programról.

02

Makovecz-ösztöndíj

Tudnivalók a Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogramról

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram keretében alap-, mesteri- és doktori képzésben résztvevő nappali tagozatos hallgatók számára kínál teljes szemeszteres részképzéseket a Kárpát-medence területén. Részletekért kattints a tovább gombra!

03

vendéghallgatóként partneregyetemen

Csereprogramok, külföldi tanulmányok

Egyetemünk számos bilaterális szerződéssel rendelkezik, így nem meglepő, hogy van lehetőség tanulmányainkat a bolygón bárhol megtalálható partneregyetemeinken végezni egy csereprogram keretén belül. Minden részletet megtalálsz a tovább gombra kattintva.

04

Nyári egyetemek

Fontos információk a nyári egyetemekkel kapcsolatban

A tanulás nyáron sem áll meg, így számos nyári egyetemen való részvételre kínál lehetőséget az ELTE nektek. Tübingen, Heidelberg és még sok más kiváló egyetem vár titeket a nyári oktatási szezonban! Tovább gombra kattintva megismerhetitek a részleteket!

05

HSK ösztöndíj

Amit a HSK ösztöndíjról tudni szeretnél

Ha sikeresen teljesítetted a HSK kínai szintfelmérő vizsgát, akkor itt a remek lehetőség, hogy ellátogass Kínába a Konfuciusz Intézet által támogatott ösztöndíj lehetőség keretein belül! További részletekért és a pályázati felhívásért kattints a tovább gombra!

06

Korea Foundation

Ösztöndíjak Dél-Koreában

A Korea Foundation ösztöndíj lehetőségeket kínál több dél-koreai egyetemen. Ha esetlegesen érdekelne egy út a planéta túl oldalára, akkor kattints a tovább gombra és tudj meg mindent a pályázatról!

07

japán nyelv- és kultúra ösztöndíjak

Japán ösztöndíjak és tanulmányi utak

Japán szakos avagy nagyon bátor hallgatók figyelmébe ajánljuk a következő ösztöndíj lehetőséget. 4+1 vagy egy éves tanulmányi út, Japán kultúra, aktív nyelv használat és soksok rámen vár rátok! A pályázat körülményeiről több információt a tovább gombra kattintva tudtok szerezni.