Kedves Hallgatók!

Az elmúlt évek gyakorlatával ellentétben 2016 februárjától a pályázatokat elektronikus formában kell leadni. Ennek pusztán praktikus okai vannak: nem csak az újonnan beérkezőket, hanem a visszamenőleg ellenőrizni kívánt pályázatokat is könnyebb így áttekinteni az ELTE BTK HÖK Kulturális és Sport Bizottságának, valamint a Kari Ösztöndíj Bizottságának. A Kari Ösztöndíj Bizottság egy, 2015 szeptemberétől működő intézmény, amelynek Karunkon négy közalkalmazotti és négy hallgatói képviselői tagja van. A Kulturális és Sport Bizottság bírálja el, és a KÖB hagyja jóvá a leadott pályázatokat.

A pályázatok leadása pusztán csak magában a leadás formájában módosul. Ugyanúgy szükség van az adatlap és a tanári ajánlás saját kézzel való kitöltéséhez, amelyet scannelni kell. A pályázat leírását, a résztvevők névsorát, a neten érkező árajánlatokat és a költségvetési tervet értelemszerűen elég csak csatolni a már megszokott módon. A számlákat, amennyiben utólag, elszámolás formájában kívánjátok leadni, a róla készült másolatot/másolatokat elfogadjuk szintén webes felületen, de behozhatjátok a HÖK Iroda Titkárságára is. Amennyiben már előre rendelkezésetekre állnak a számlák, azokat is értelemszerűen scannelve csatoljátok a pályázathoz.
A kézzel való kitöltésre, és ezért a plusz idővel járó scanneléshez azért van szükség, mert több helyen is szükség van a pályázók és a nyilatkozatban szereplők, valamint a tanárok aláírására a pályázat hitelességének ellenőrzése végett. A pályázatot lehetőleg egy word dokumentumban írjátok össze, de természetesen elfogadjuk, ha egy üzenetben, de a dokumentumokat egyesével töltitek fel. A pályázatot a kultura@btkhok.elte.hu címre küldjétek el.

Bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal! Továbbá kérünk benneteket, hogy ha ismertek bárkit, aki élni szeretne a kulturális és sport pályázat lehetőségével, tudassátok velük ezeket az információkat! Általunk többek között kikerül a honlapra, és próbáljuk elérni a lehető legtöbb hallgatót mindenféle fórumon.

Üdvözlettel,
Oláh János
ELTE BTK HÖK
alelnök
Kulturális és Sport Bizottság
elnök