Kedves Gólyák!

Mindenek előtt gratulálunk a sikeres egyetemi felvételihez és nagy örömmel köszöntünk Titeket az ELTE Bölcsészettudományi karán!

Az Egyetemi lét nulladik lépése, amit ugyan ki lehet hagyni, de nem érdemes, a gólyatábor. Itt találkozhattok először leendő szaktársaitokkal és azokkal a felsőbb évesekkel, akikhez később majd kérdéseitekkel, problémáitokkal fordulhattok. Valamint az sem elhanyagolható tényező, hogy a megnyitón minden évben részt vesz a kari vezetés néhány prominens tagja is.
Azon túl, hogy rengeteg új emberrel ismerkedhettek meg, új barátokat vagy akár szerelmeket szerezhettek nagyon fontos tanulmányi információkra is szert tehettek még a szemeszter kezdete előtt. Ne aggódjatok, természetesen az egyetemi lét és a tanulás rejtelmein túl hatalmas buli és rengeteg kaland vár rátok az ELTE BTK gólyatáborában!

Helyszín: az egykori Zánkai Úttörő tábor, Zánka – Új Nemzedék Központ
Tábor időpontja: 2015. augusztus 31. – szeptember 2. (Szállást szeptember 3. 10 óráig kell elhagyni.)
Tábor részvételi díja: 20.500,-Ft
Tábor ára tartalmazza a szállást, napi kétszeri étkezést (ebéd és vacsora), a gólyatábor pólóját és a különvonat árát.
Büfében lesz reggelinek való szendvics és szeretnénk meleg ételt is intézni. Közelben van egy közért, tehát senki nem marad éhen! A hosszan tartó esti bulik miatt kevesen vennék igénybe a központi reggelit, ezért nem építjük bele a tábor árába.

Különvonat augusztus 31-én a Déli pályaudvarról indul Zánkafürdőre, pontos indulási időpontról később tudunk tájékoztatást adni.

A tábor egyénileg is megközelíthető. Augusztus 31-én 12:00 után érkezhettek.
A hazautazást mindenki egyénileg oldja meg.

A különvonatot igénybe venni nem kötelező, de ha nem tudod, vagy nem akarod igénybe venni, sajnos nem tudjuk a részvételi díjat csökkenteni.
A tábor részvételi díja fix, és sajnos nem csökkenthető, ha nem tudsz végig lejönni.

Amíg tűkön ülve várjátok a jelentkezés és a program részleteit, csatlakozzatok a szakotoknak megfelelő Facebook csoportokhoz: http://bit.ly/szakosfbcsoportok
vagy böngésszétek a gólyatábor szervezőinek bemutatkozásait: https://btkhok.elte.hu/index.php/2015-gt-bemutatkozasok/

Ugyan minden információhoz időben hozzáfogtok jutni, ha bármilyen különleges kérdésetek van, bátran tegyétek fel akár e poszt alá a honlapon, akár a Facebook eseményben a szervezők posztjai alá.

Minden egyéb a felvételivel kapcsolatos információt megtaláltok a http://felvettek.elte.hu-n!

Még egyszer tiszta szívünkből köszöntünk az ELTE-n! A gólyatáborban találkozunk!

ELTE BTK Hallgatói Önkormányzat