A mai napon, május 9-én elstartolt az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának kulturális minifesztiválja, a BÖLCSÉSZ NAPOK!

Számos színes program várta már ma is az érdeklődőket, mint például egy valódi vitorlázórepülő, mellyel lehetőség nyílt közelebbről is megismerkedni. Rengeteg kitelepülőnkkel találkozhattatok, ráadásul egy könyvtárbusz is leparkolt kampuszunk udvarán! Kezdetét vette a pecsétgyűjtős nyereményjáték, amivel értékes ajándékokra tehettek szert, többek között EFOTT hétvégi jegyre. Az Intézeti Képviseletek is kitettek magukért, sok-sok színes, vicces, szórakoztató és informatív programmal készültek, hogy enyhítsenek az eső okozta borún. Este a Ma Dawei, a PATINA egyik győztese szolgáltatta a muzsikát, majd őket követte visszatérő fellépőként az aurevoir. nevű együttes, végül nem más, mint az Elefánt dübörgette meg a falakat a BTK-n egy fergeteges koncerttel. A mai nap zárásaként pedig DJ PlattenZ szolgáltatja a bulizni vágyó bölcsészeknek a talpalávalót egészen hajnalig.

Ne ijedjen meg senki, messze még a vége! Várunk mindenkit szeretettel szerdán és csütörtökön is további programokkal, még több kitelepülővel, extra játékokkal és csodálatos fellépőkkel!

Mi ott leszünk, Ti ott lesztek? 🙂

További információért kövessétek figyelemmel Facebook-eseményünket! 🙂

bn2017program