Változás az elkészült diákigazolványok postázását illetően

Kedves Hallgatók!

2017.01.01-től a “külföldi cím” feliratot és a településszintű lakcímet tartalmazó, valamint a lakcímen át nem vett kártyák kézbesítése már nem az okmányirodába/kormányablakba, hanem az Oktatási Hivatalba történik. Az Oktatási Hivatal az ELTE-n igényelt diákigazolványt az ELTE-nek küldi meg, így amennyiben a diákigazolványodat az igénylés nyomkövető szerint (az oktatási azonosítót kell beírni) 2017.01.01-jét követően adták postára, de még nem kaptad meg, úgy érdeklődj a Quaestura Irodánál.

Tájékoztatunk továbbá Benneteket, hogy 2017.02.15-től a diákigazolványok lakcímre történő postázása megszűnik, az Oktatási Hivatal az ELTE-s diákigazolványokat az ELTE-re küldi meg, így azt intézményünkben lehet átvenni. Az átvétel lehetőségeiről a www.qter.elte.hu GYIK/Diákigazolvány menüpontban lehet tájékozódni!

You may also like...
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

loading