Az eddigi évekhez hasonlóan idén is fontosnak tartottuk, hogy a gólyák részt vehessenek egy ismerkedős délutánon, ahol megismerkedhetnek az Intézeti Képviselet tagjaival és egymással.

A 2020-as Germános Gólyatali augusztus 26-án került megrendezésre. A gólyák délután a Könyvtár Klub egyik erre kijelölt szegletében gyülekeztek, ahol az őket váró germános HÖK-ös képviselőkkel már meg is kezdődött a bemutatkozó kör. Amikor teljes lett a csapat a Feneketlen-tó felé vettük az irányt. Már útközben is érezni lehetett az összhangot és még azok is felszabadult hangulatba kerültek, akik az elején picit izgultak.

A helyszínen találtunk egy nagy zöld területet, ahol mindenki elhelyezkedett immáron egy nagy kör részeként, majd megkezdődtek a slágernek számító gólya-játékok. Az este közeledtével a hangulat egyre csak fokozódott, ezért úgy éreztük, hogy itt az ideje egy másik helyre átvonulni. Nem meglepő módon a KK-ra esett a választásunk, ahol az érkezés után már mindenki otthonosan érezte magát. Itt megkezdődtek a beszélgetések az órákról, tanárokról, tapasztalatokról, és vicces sztorizásra is sor került. A gólyáink is nagyon nyitottan álltak mindenhez, lelkesen meséltek magukról, a tapasztalataikról és hogy miért is a BTK-t választották.

Szerintem mindenki nevében bátran kijelenthetem, hogy a rendezvény nagyon jól sikerült. Felemelő érzés volt megismerni a csodás gólyáinkat és már egy esemény után érezni az összetartozást!

                                                                                                                   Szalay Anna írása