Van egy régóta dédelgetett álmod, egy szuper ötleted, amelyre egy sikeres vállalkozást szeretnél építeni? Ha van már konkrét termék, szolgáltatás, vagy tevékenység, amit kieszeltél, netán már dolgozol is rajta és szükséged lenne tőke injekcióra, vállalkozásod fejlesztését támogató szakmai segítségre akkor olvass tovább, mert egy remek lehetőségre bukkantál éppen!

A Vállalkozz Józsefváros verseny keretein belül az első három helyezett díjban részesül, amely segítségével valóra válthatja a vállalkozásindítással, vagy vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos álmait. A pénzjutalom mellett a nyertes részt vehet egy vállalkozói inkubációs programban, amely során segítséget kap, hogy ötletéből egy sikeres vállalkozás bontakozhasson ki!

Mindössze annyit kell tenned, hogy elküldesz mindent részletesen ötleteddel kapcsolatban egy remekül fogalmazott
dokumentum vagy egy videó keretein belül, hogy kiderüljön, miért a Te ötleted a „legjobb e vidéken”! Ha Tiéd a legjobb elképzelés, a szervezők a fejlődéshez szükséges pénzzel, irodalehetőséggel és mentorral támogatnak Téged!

Kik pályázhatnak?

 1. Józsefvárosi székhellyel vagy telephellyel rendelkező (vagy rendelkezni fogó*) vállalkozások, vagy
 2. józsefvárosi felsőoktatási intézmény hallgatói, vagy
 3. józsefvárosi állandó lakcímmel rendelkező, maximum 40 éves természetes személyek

Mit tartalmazzon a pályázat?

 1. Határozz meg egy konkrét, jól definiálható és körülhatárolható ötletet! (tevékenység/termék/szolgáltatás).
 2. Mutasd be a tervedet úgy, hogy közben fogalmazz minél egyszerűbben és világosabban. Add át úgy az ötletedet, hogy bárki megérthesse!
 3. Magyarázd el, milyen okokból kifolyólag érzed azt, hogy az ötletedet egy vállalkozássá fejleszthetnéd! Kérünk, sorolj fel legalább 5 ilyen okot.
 4. Mondd el, hogy akikről azt gondolod, hogy használnák a terméket/szolgáltatást, azok jelenleg mit használnak!
 5. Fejtsd ki, milyen segítségre lenne szükséged ötleted megvalósításához!

Pályázatok beküldési határideje: 2018.02.25. 23 óra 59 perc

 • A legjobb 12 pályázat kiválasztása: 2018.03.07. (szerda)
 • A zsűri egy személyes meghallgatás keretein belül nyolcra szűkíti a jelentkezők számát: 2018.03.20. (kedd)**
 • A döntőbe jutott pályázók részt vesznek a verseny előtti pitch tréningen: 2018.03.24. (szombat)
 • A 8 legkiemelkedőbb pályázó pedig egy élő döntő során csap össze. A pitchek után a zsűritagok döntenek, és a verseny lezárásaképpen eldől, kié a legjobb pályázat Józsefvárosban.

 

A díjakat tartalmazó részletes kiírást ezen a linken találjátok!

 

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

 

 

* a székhelyszolgáltatást opcionálisan igénybe vehetik azok a pályázó/nyertes vállalkozások, akik még nem rendelkeznek józsefvárosi székhellyel vagy telephellyel, de annak létesítését és fenntartását a támogatási szerződésben szereplő feltételekkel vállalják.
** Zsűritagok igennel és nemmel szavazhatnak. Minden zsűritagnak, 8 igen szavazata van, ezeket összesítik és a legjobb 8 kerül be a döntőbe.