Kedves Hallgatók!

Kiírásra kerültek az 2018/2019. tavaszi félévre vonatkozó szociális pályázatai. A kiírt pályázatok közé az alaptámogatás, a rendszeres szociális támogatás, illetve a rendkívüli szociális támogatás tartozik. Az alaptámogatás és a rendszeres szociális támogatás leadásának kezdete febr. 6-án 8:00-kor veszi kezdetét, mely határidő előtt érdemes beszerezni a szükséges dokumentumokat, melyek listáját lásd a pályázati kiírásban.

A szociális pályázatok közül alaptámogatásban azok részesülhetnek, akik első alkalommal létesítenek hallgatói jogviszonyt állami ösztöndíjas, aktív teljes idejű, nappali tagozatos hallgatóként.

Rendszeres szociális támogatásra pályázó hallgatók egy havonta folyósított összegben kaphatnak szociális támogatást, a pályázatban kiírt kategória besorolás szerint, a szükséges dokumentumok benyújtása, illetve a pályázat elbírálását követően.

Rendkívüli szociális támogatásra jogosultak azok a hallgatók, akiknek életében, szociális helyzetében anyagi vonzattal is járó esemény történt, amely esemény kihat tanulmányikra. Fontos, hogy a rendkívüli szociális támogatás leadása nem határidő köteles.

A pályázás részleteit megtalálod, az aktuális pályázati kiírásban.