Tisztelt Hallgatók!

FIGYELEM: az előző féléves matricával a diákigazolvány csak március 31-ig érvényes!
(kérjük, hogy a hosszas sorban állást elkerülendő, idejében keressék fel valamelyik érvényesítő pontot)
Ez a levél nem garantálja feltétlenül a matricára való jogosultságot, azt kollégáink minden esetben külön vizsgálják.

A Karrierközponttal együttműködve a Bölcsészettudományi Kar “A” épületének alagsorában, a Karrierközpont ügyfélszolgálatán március 17. és 28. között, a Karrierközpont ügyfélszolgálati idejében érvényesítjük az igazolványokat.

Az érvényesítésre csak a Tanulmányi Rendszerben a 2013/2014 tanév II. félévére aktív státusszal rendelkező hallgatóknak van lehetőségük. Az Egyetemünk szabályzata értelmében nincs lehetőség törött, sérült vagy az Tanulmányi Rendszertől eltérő adatokat tartalmazó diákigazolványokat érvényesíteni. Érvényesítő matricát külön nem adunk ki, csak diákigazolványra ragasztva. A diákigazolványon szereplő címnek hivatalos címnek kell lennie, ilyen lehet a lakcímkártyán is és a Neptunban is egyaránt szereplő “állandó” illetve “tartózkodási” cím, külföldieknél a “Külföldi cím” kifejezés. Bármelyik érvényesítő ponton bármely kar hallgatói érvényesíthetik igazolványukat.
Az A4-es formátumú “ideiglenes igazolás” csak a Quaestura Irodában hosszabbítható, a karokon csak állandó diákigazolvány érvényesítés történik.

A Quaestura Irodában az érvényesítő kampány előtt, alatt és utána is lehet diákigazolványt érvényesíteni, nyitva tartási időben ( a tavaszi szünetben – 2014-04-17 és 2014-04-22 között – való különleges nyitva tartásról a Quaestura honlapján tájékozódhat):
Hétfő: 9:00 – 16:00
Kedd: 9:00 – 16:00
Szerda: 13:00 – 20:00
Csütörtök: 9:00 – 16:00
Péntek: 8:00 – 15:00
Időpont foglalására a következő oldalon van lehetőségük: Quaestura időpontfoglalás .
Ugyancsak lehetőségük van postai érvényesítésre a következő oldalon leírtak szerint: Quaestura GYIK
Lehetőség van meghatalmazott útján való érvényesítésre: meghatalmazás.

Üdvözlettel:
Quaestura Halgatói Ügyfélszolgálati Iroda