Az ELTE Virtuális Állásbörze egy online rendezvény, mely a munkáltatók és a munkakeresők között teremt élő, aktív, személyes párbeszéden alapuló kapcsolatot. Alapja az allasborze.elte.hu oldal, amely lehetővé teszi azok számára is az álláskereséssel, karrierépítéssel kapcsolatos tájékozódást, akik korábban személyesen nem tudtak ellátogatni egy-egy rendezvényre. A részvétel így nem helyhez kötött, és időbeli látogathatósága is rugalmasabb, mint a hagyományos állásbörzéknek.

virtualis_karriernap

A Virtuális Állásbörze látogatói a kérdéseikre azonnali válaszokat, a kereséseikre azonnali eredményeket kapnak, nem kell időt tölteniük azzal, hogy végigjárnak egy rendezvényt.
Bárhol vannak, ott lehetnek a rendezvényen, akár vihetik magukkal egy laptopon.

A hagyományos állásbörzéken megszokott elemek ugyanakkor a honlapon is megmaradnak: a standokat céges bemutatkozó oldalak, a szórólapokat elektronikus állásajánlatok, a személyes beszélgetést a közösségi felületek, az önéletrajz benyújtását a dokumentumfelöltés, a szakmai programokat pedig a számos segédlet és mintadokumentum helyettesíti.

A látogatók az online rendezvény időtartama alatt egymással, az ELTE Karrierközpont munkatársaival és a résztvevő cégek képviselőivel is folyamatosan kapcsolatban állhatnak. Az interneten fellelhető sablonos segédletekkel szemben valóban nekik szóló, az ő adott álláskeresési helyzetükre vonatkozó válaszokat kaphatnak, és akár személyes konzultációra is időpontot foglalhatnak.

Ha már amúgy is 0-24 online vagy, akkor gyere és kukkants be az állásbörzére!http://allasborze.elte.hu/

Már most lehet tudni, hogy a záróbuli is jó lesz: https://www.facebook.com/events/443890222394720/