Reméljük már nagyon várjátok az idei gólyatábort,és tűkön ültök, hogy végre megismerjétek újdonsült csoporttársaitokat, és egyetemi ismerőseiteket.

Az első arcok akikkel mindenképpen találkoztok azok az gólyatábor legnagyobb arcai, akik 3 napon keresztül minden percben azon lesznek, hogy nektek egy felejthetetlen élményt szerezzenek… ezek pedig nem mások, mint az őrsvezetőitek!

Elsősorban ismerkedjetek meg Dorkával, az ELTE BTK HÖK elnökével:

Sziasztok kedves gólyák!

Jancsó Dorka vagyok immáron második éve az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Szeptembertől végzős évemet fogom megkezdeni Egyetemünk filmtudomány mesterképzésén, így míg nektek az első, nekem az utolsó gólyatáborom lesz az idei. Éppen ezért az elsőszámú törekvésem a rendezvény főszervezőjeként, hogy egy olyan élményt nyújthassunk nektek, amit soha nem fogtok elfelejteni! Ebben segítségemre lesz négy év szervezői tapasztalat és egy csodálatos csapat, akiket bátran kereshettek, ha bármilyen kérdésetek adódna. 

Velem a gólyatábor alatt kevesebbet fogtok találkozni, mint az őrsvezetőitekkel és gólyatársaitokkal, de az esti bulikban mindig megtaláltok majd az első sorban egy narancssárga napszemcsiben! Én mindenképpen azon fogok dolgozni, hogy számotokra felejthetetlen legyen ez az élmény, a többi már csak rajtatok múlik!

Találkozzunk Lellén!