Külügy

Külföldi ösztöndíjak, szakmai gyakorlati lehetőségek, és egyéb pályázatok, tudnivalók

01

hírek

Legfrissebb, legaktuálisabb kiutazási lehetőségek és hírek

ELTE BTK HÖK 2021 választások jelöltállítás hiánypótlás

ELTE BTK HÖK 2021 választások jelöltállítás hiánypótlás

Az Ellenőrző Bizottság a 22/2021. (III.22.) ELTE HÖK Küldöttgyűlési határozat (a 2020/2021/2. félévben rendkívüli működési rendben való működés elrendeléséről és a választási eljárások lebonyolításáról) 3. § (4) bekezdése alapján hiánypótlás céljából meghosszabbítja a...

read more

02

ERASMUS+

Az Erasmus+ az Európai Unió legsikeresebb ifjúsági programja, mely már 30 éve áll fenn és nyújtja folyamatosan bővülő lehetőségeit a köz- és felősoktatás diákjainak, hallgatóinak az Európai oktatási térben való mozgáshoz.

A program több szegmenst is magába foglal, a kontinensen történő tanulmányi utakon kívül még részt lehet venni az Erasmus+ kreditmobilitási programjában, mely más kontinensekre vezetnek vagy akár szakmai gyakorlatot is végezhettek a program keretein belül külföldön.

A tovább gombra kattintva minden részletet megtudhattok a pályázatokról, feltételekről, kiegészítő támogatásokról és partnerintézményekről

03

CAMPUS MUNDI

Kultúra és sport pályázatok: határidők, kiírások és űrlapok

A Campus Mundi program azon hallgatók jelentkezését várja, akik bátran látnának neki egy tanulmányi vagy szakmai úthoz, legyen az 2 vagy 10 hónapos, akár a tengerentúl vagy Ázsiában is. A program célja, hogy lehetővé tegye minden érdeklődőnek a messze távolba való kiutazás lehetőségét és más kultúrákat ismertessen meg az európai egyetemi közösségekkel. A tovább gombra kattintva minden részletet megtudhattok a pályázat feltételeiről és végtelen lehetőségeiről.

04

Egyéb külföldi lehetőségek

Információk a Tanulmányi Bizottság pályázatairól

Természetesen óriási mennyiségben állnak rendelkezésre egyéb ösztöndíj lehetőségek számotokra, akár szak specifikusan, akár általánosságban, legyen az szakmai út vagy doktori ösztöndíj program. A tovább gombra minden egyéb lehetőségről fogtok tudni olvasni.