Pályázatok

Pályázatok, kiírások, határidők és egyéb tudnivalók

Ha szükségetek lenne extra forrásokra, anyagi segítségre rendezvényetek, kirándulásotok lebonyolítására, tudományos munkátokhoz, vagy ha szociális alapú segítségre lenne szükségetek, ehhez megtalálhattok minden fontos segítséget ezen az oldalon.

01

Tudomány

Tudományos pályázatok: határidők, kiírások és űrlapok

Itt található a kari hallgatói önkormányzat tudományos pályázatait illető határidők, kiírások és űrlapok. Ha utazás vagy szakmai program támogatására lenne szükségetek, figyeld a TKP pályázatokat. Ha egy tudományos dolgozattal szeretnél ösztöndíjra pályázni, akkor a TÖP kiírását tanulmányozd. Végül pedig, ha tanulmányaiddal kapcsolatos tudományos pályázatok érdekelnek, tekintsd át a honorácior és a tutorálás kínálta lehetőségeket.

02

Kultúra és sport

Kultúra és sport pályázatok: határidők, kiírások és űrlapok

Itt található a kari HÖK kulturális és sport pályázatának határideje, kiírása és űrlapja. Ha sport- vagy kulturális rendezvényt szeretnél lebonyolítani, akkor mindenképp nézd át a pályázat kiírását, amely sokat segíthet az ilyen jellegű programok finanszírozásában.

03

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj

Itt találhatóak a Tanulmányi Bizottság által kezelt pályázatok, mint például az évente meghirdetésre kerülő Nemzeti felsőoktatási Ösztöndíj.

04

szociális

Szociális bizottság kérvényei

Itt találhatóak a Szociális Bizottsághoz benyújtandó kérvények és egyéb őket illető információk.

05

elte pályázatok

Információk egyéb egyetemi pályázati lehetőségekről

Az egyéb egyetemi pályázatokról az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat oldalán tudtok tájékozódni.