Záróvizsga jelentkezés a Neptunon keresztül

Tisztelt Záróvizsgázó Hallgatók!

Értesítjük Önöket, hogy a Bölcsészettudományi Karon a 2013/14/2 félévtől kezdődően a záróvizsga jelentkezést a Neptun Elektronikus Tanulmányi Rendszeren keresztül tudják benyújtani. A szükséges formanyomtatvány az Ügyintézés menüpont alatt a Kérvényeknél található.
Kérjük, amennyiben több képzésen folytat/folytatott tanulmányokat a kérvény kitöltése előtt válassza ki azt a képzését, amelyen záróvizsgát kíván tenni.

Jelentkezési határidő:
2014. február 10. 00:00-tól 2014. március 3. 24:00-ig

Szíves együttműködését köszönjük!

You may also like...

4 Responses

 1. Tar Ágnes szerint:

  Kedves illetékesek,

  a segítségeteket szeretném kérni.
  Még a régi rendszerben végeztem, amikor még EHA-kód létezett, a Neptun-hoz nem szoktam hozzá, s most olvasom, h a diplomamunkám leadásához (amit jövő héten áll szándékomban megtenni) előzőleg jelentkezni kellett záróvizsgára. Ha ez elmaradt, miképpen tudom ezt pótolni?
  SOS-ben kérem, h segítsen valaki.

  Köszönettel: Tar Ágnes

 2. Csizmadia Anna szerint:

  Kedves Ágnes!

  Sajnos a záróvizsgára jelentkezés határideje jogvesztő, és több mint egy hónapja már lejárt. Ez sajnos ebben a félévben már nem kivitelezhető, de a szakdolgozatot ettől függetlenül le lehet adni, csak záróvizsgát tenni már csak a következő félévben lesz lehetőség. Jelentkezni várhatóan február 9-március 1 között lehet majd (pár nap eltérés elképzelhető, de általában így szokott lenni) Neptunban az Ügyintézés >> Kérvények >> Záróvizsga jelentkezés alatt!

 3. Kedves illetékesek szerint:

  A neptunban szeretnék záróvizsgára jelentkezni, de a kérvény leadására kattintva feldob egy figyelmeztetést:

  • Kérem töltse ki a megjelölt kötelező mezőket!

  Csak egyetlen kitöltendő rész volt : a specializáció megadása, mást nem láttam.
  A specializáción kívül még egy rész volt kékkel szedve: “A szakhoz felvett szakirányok és minor szakok” de oda nem tudtam semmit sem írni, valamint az alsó sorban lévő igen/nem opciók is pirossal voltak szedve, hozzájuk nem tudtam nyúlni. Mi a teendő?

  Köszönettel: Borbás Benjámin

 4. Csizmadia Anna szerint:

  Kedves Benjamin!

  Probald meg masik bongeszobol, sokaknal emiatt nem engedi leadni a kervenyt (magam is kuzdottem egy kort evvel) Chrome-bol es a legujabb verzioju IExplorerbol biztosan engedi, Firefoxbol pl. nekem sem sikerult.

  udv,
  Anna
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

loading