Szervezők és őrsvezetők – 2018

Szervezők

Jancsó Dorka

Sziasztok gólyák!

Jancsó Dorka vagyok, eddig film speces szabad bölcsészként tengettem mindennapjaimat és most fogom megkezdeni mesteres tanulmányaimat Filmtudomány szakon (#csakazmmi).

2014-ben voltam gólya, de azóta is lelkes látogatója vagyok az ELTE BTK gólyatáborainak, így ez már az ötödik lesz – ugyanakkor számomra talán a legizgalmasabb.

Idén ugyanis a Hallgatói Önkormányzat elnökeként és ebből fakadóan a gólyatábor főszervezőjeként leszek jelen.

Remélem, ti is annyira várjátok már a szeptember 5-ét, mint én, ottali és éljenek az unikornisok! <3

 21558531_10209974504310507_423864825706830229_n
 profil

Fejes Ricsi

Csá!

Ricsi vagyok, a Burning Gólya Fesztivál egyik főszervezője, szóval annak ellenére, hogy valószínűleg engem fogtok megismerni elsőként gólyapályafutásotok során, a táborban jobbra-balra rohangálásom közben szúrhattok majd ki. Legalábbis amíg nem lesz éjszaka, mert akkor egészen biztosan az én trágár szavaim fogják bepermetezni a tábort. Előre is elnézést kérek, ez csak a Tourette-szindrómám működés közben.

MMI-s és magyaros hallgatóként forduljatok hozzám bizalommal tudományos, esetleg kicsit tanulmányi jellegű kérdésekkel, de jobban örülnék egy olyan kérdésnek, hogy „iszol-e velünk egy gyors sört?” Nekem ez volt életem legnagyobb élménye annak idején 2013-ban, épp ezért minden évben arra törekszem, hogy nektek ugyanilyen marandó esemény legyen.

Szerintem 2018 mindent verni fog!

Schmidt Bertalan

Sziasztok!

Smiti vagyok, immáron hatodjára látogatok el a legkirályabb gólyatáborba kerek e földön, megunhatatlan élmény!!

Engem nem nagyon fogtok látni, mert rendezgetni fogom majd a kis ügyeket, hogy Nektek ez legyen nyár legjobb fesztiválja és a legkalózabb kezdése a tanéveteknek!

pacsi!

 P1070352
 btf

Áder Niki

Helósziasztok!

Áder Niki vagyok és még mielőtt felmerülne bennetek a kérdés, egyből meg is válaszolom: nem, nem rokonom Áder János. Egyébként magyar-angol OT-s negyedéves hallgató vagyok, van egy huskym és előfordulhat, hogy egy két lábon járó tanulmányi kisokos vagyok.

Na de ami igazán fontos!

Mit jelent számomra a gólyatábor?

Élmény, összetartozás, tánc, csapatszellem, nyitottság, buli, rumadai, új barátok, nosztalgia, játék, nevetés, csakazELTE #ottali

Rebbenszki Gergő

Sziasztok!

Rebbenszki Gergő vagyok, harmadik éve taposom a kommédia BA-t, ezáltal az idei lesz a harmadik gólyatáborom. Három gt, három különböző szerepkör. Az elsőben gólyaként, a másodikban őrsvezetőként, ebben az évben pedig programokért felelős szervezőként veszek részt.

Csakúgy, mint eddig, most is mérhetetlenül várom a Zánkai kollektív mulatozást, ahol nem lesz hiány élményből, csapatból, szétzuhanásból és késő esti lépegetésből sem. Ez a három nap rólatok szól, élvezzétek ki minden egyes percét, ne aggódjatok, ennél jobb nyárzáró programot nem találhattatok volna.

Szerdáig már csak kibírjuk valahogy, Zánkán tali!

 Rebbenszki Gergő fénykép
 gtfotó

Csicsek Zoli

Sziasztok!

Csicsek Zoli vagyok, az ELTE kínai szakos hallgatója.

Ez lesz a harmadik gólyatáborom szervezőként; az elsőben még a csodás pakoló bizottságunkat vezettem, azóta pedig Fejes Ricsi szárnysegédjeként a programokért felelek. Így, ha úgy érzitek, unatkoztok, gyertek nyugodtan oda hozzám, rögtön dalra fakadok!

Aztán, ha akármilyen más kérdésetek lenne, keressetek nyugodtan, általában megtaláltok majd a rizsszedő kalapom alatt, de valamelyik becsületcsökkentő söntésnél biztosan, főleg annál, amelyiknél lakodalmas zene szól.

Találkozzunk ott!

Őrsvezetők

Albert Márton

Albert Marci – német-orosz OT

Sziasztok gólyák!

A nevem Albert Márton, de szólítsatok csak Marcinak. Negyedik évemet kezdem meg lassan itt az ELTE BTK-n. Tanár szakos hallgató vagyok, német-orosz szakpárral, szóval tanáris kérdésekkel forduljatok bátran hozzám. Hozzátok hasonlóan nagyon várom már a gólyatábort, ugyanis ez az a hely, ahol az ember egészen biztosan életre szóló élményekkel gazdagodik.

Remélem, Zánkán minél többetekkel személyesen is megismerkedhetek. Addig is élvezzétek a nyarat és készüljetek egyetemista életetek legnagyobb bulijára!

Androkity Bence – arab BA

Üdv nektek!

Androkity Benceként idén fogom negyedszerre megcsodálni Zánka szocreál épületeit, viszont most először leszel ott Te is, hogy együtt teljesítsük be végzetünket!

Amit őrsvezetőként ígérhetek: Folyamatos arconpörgés, humorbonbonok és megannyi szuper emlék, amit hazaviszel (már, ha emlékezni fogsz rá).

Persze fontosak a tanulmányok, ezért igyekszem válaszolni a kérdéseidre, ha elsőre mégsem sikerül, majd sörivással leplezem tudatlanságomat.

Remélem meggyőztelek, és találkozunk Zánkán!

 IMG_0214
 IMG_3654

Antal Réka – ukrán BA

Sziasztok!

Antal Rékának hívnak, 23 éves vagyok. Idén kezdem a harmadik évemet az ELTE BTK Szlavisztika- Ukrán szakon. Szláv IK tagja vagyok már második éve. Életvidám embernek tartom magam, aki nagyon szereti az állatokat és szeret utazni.

Antalffy Zsófia – magyar-történelem OT

Sziasztok!

Antalffy Zsófi vagyok, jelenleg magyar-töri tanárisként, a korábbiakban pedig magyar BA-sként voltam az egyetem lelkes padkoptatója – ez is hűen támasztja alá, hogy ha egyszer megismeritek a kart, és magatokévá teszitek a sokszor emlegetett bölcsész-életérzést, jó ideig nemigen akartok majd elszakadni tőle. :)

A gólyatábor számomra az egyetemi évek egyik legpozitívabb, legmeghatározóbb tapasztalatát jelentette, itt találkoztam először azzal a jófejséggel, nyitottsággal, pörgéssel, ami aztán később a BTK-n is a mindennapjaim része lett.

Őrsvezetőként irtó elszántan azon leszek, hogy minél többet kapjatok már ezalatt a néhány nap alatt abból a hangulatból és közösségből,amelybe hamarosan belecsöppentek majd.

Egyszóval készítsétek a napszemcsit, a hangszálakat és az elnyűhetetlen fesztivál-tornacsukát – a gigantikus élmény pedig már most garantált!l

 zsófi
 IMG_1490

Bérczes Luca – angol-francia OT

Sziasztok!

Bérczes Luca vagyok, harmadéves angol-francia tanári szakos hallgató.

Az idei lesz a harmadik gólyatáborom, másodszorra leszek őrsvezető. Már nagyon izgatott vagyok, és alig várom, hogy találkozhassam végre veletek. Remélem, hozzá tudlak majd titeket segíteni ahhoz, hogy ez a pár nap tele legyen remek és felejthetetlen élményekkel, ami az eddigi tapasztalataimból kiindulva, nem lesz nehéz feladat. Megéri eljönni, mert semmiből nem lesz hiány!

Berta András – történelem MA

Halihó Gólyák!

Berta Andris vagyok, első éves töri mesteres, és idén ez lesz a negyedik gólyatáborom, harmadik őrsvezetőként. Nem is tudom igazán, hogy mikor vártam jobban a GT-t, amikor gólyaként, vagy amikor szervezőként jöttem le. Több dolog viszont mindig biztos volt, a 0-24-es pörgés, király zene, jó társaság és a végtelen CSAK A TÖRISZAK kiabálás. A buli mellett persze  igyekszem megválaszolni minden feltett kérdéseteket, legyen az akár tanulmányi, akár az, hogy iszunk-e még egy sört (erre a válasz az egyértelmű igen).

Ahogy a művelt latin mondja: ,,Nox nil potest se terminare” azaz ,,Az éjjel soha nem érhet véget”.

Gyertek, ne érjen véget az az este a fociláz elmúltával se, Zánkán tali!

 image
 Budai_Andras_Kep

Budai András – japán BA

Sziasztok!

Budai András vagyok japán szakos egyetemista. Immár másodjára leszek őrsvezető, amit már nagyon várok, mert a tavalyi gólyatáborban is nagyon jól éreztem magamat, és remélem hogy másoknak is jó élményeket sikerült átadnom.

Gyertek el minél többen, hogy együtt tudjuk erősíteni a Távol-keletet!

Bugya Boglárka – olasz BA

Sziasztok!

Bugya Boglárka vagyok, szeptemberben kezdem a második évem olasz alapszakos hallgatóként. Jelenleg a Romanisztikai Intézeti Képviselet közéleti referenseként tevékenykedem. Nagy örömmel tölt el, hogy az idei gólyatáborban őrsvezetőként vehetek részt, remélem ti is annyira jól érzitek majd magatokat ebben a pár napban, mint mi tavaly nyáron. Ha kérdés merülne fel bennetek, keressetek bátran, igyekszem mindenben segíteni.

 38882944_322637705144462_714690598233178112_n
 29497316_1040624666091132_1309444028567126016_n

Cziráki Bálint – történelem-angol OT

Sziasztok!

Bálint vagyok, leendő harmadéves töri-angol tanárszakos hallgató, a töris képviselet külügyi referense, a gólyatáborban, mint őrsvezetővel találkozhattok majd velem. Újonc vagyok ebben a feladatban, de nagyon várom már, ezért remélem, minél többetekkel fogok tudni találkozni és nektek is olyan hatalmas, és maradandó élményt nyújt majd a gt, mint nekem korábban. Előzetesen magamról annyit, hogy imádok sportolni, bulizni és a sört.

Gyertek, nagyon jó lesz: sok kiabálás, feladatok, hatalmas bulik és felejthetetlen élmények várnak rátok, ha eljöttök Zánkára.

Találkozzunk a gt-ben!

Csirmaz Kolett – török BA

Halika!

Csirmaz Kolett vagyok egyenesen az Orientalisztikáról.

Először a hivatalos dolgok: török szakos vagyok, harmadjára veszek részt a gólyatáborban őrsvezetőként, az Orientalisztikán belül tanulmányi és szociális referens vagyok és készen állok a kérdéseitekre.

És a többi: tavaly megpróbáltak meggyőzni arról, hogy a 2017-es GT a legjobb, de mind tudjuk, hogy ez kihívást jelent.

Én elfogadtam, Ti?

 FB_IMG_1534590675171
 29472890_1913498515358379_596255743852885004_n

Dancs Réka – történelem BA

Sziasztoook kedves Gólyák!

Réka vagyok, (remélem) végzős történelem szakos hallgató. Ismét elérkeztünk az év legfantasztikusabb részéhez, amikor is beindul a gólyatábor.

Idén ez lesz a negyedik GT-m, a harmadik őrsvezetőként.

Annyira jó lesz! *-*

Itt szippanthatjátok be először az igazi BTK-s életérzést és lehettek biztosak abban, hogy jó helyre jöttetek. Mert ezt jelenti Zánka. Eljönni, megismerni szaktársakat (és random arcokat), barátokat szerezni, búcsút inteni az ép hangszálaknak és bulizni egy hatalmasat minden jóval: sör, rumadai és ingyiribingyiri.

Nemsokára találkozunk, addig is:

#ottali #csakatöriszak

Dankovits Rita – történelem BA

Sziasztok! :)  

Dankovics Rita vagyok, harmadéves töri szakos, művtöris meg muzeós kiegészítésekkel! Tőlem az év folyamán bármikor lehet érdeklődni a specekkel, minorokkal kapcsolatban. Ha ezek a szavak még nem csengenek ismerősen, akkor se essetek pánikba, ahogy kezdődik félév, folyamatosan hallotok majd mindenről. De a gólyatábor nem csupán a végtelen információról szól! Szétadá$i? Én csak annyit mondok, engedjük el: kulturáltan, de azért alaposan töltsük meg azt a bizonyos baszatáskát, velünk a buli hajnalig garantált! A töris őrsök mindig a leghangosabbak, őrizzük meg ezt a jó szokásunkat! Remélem, hogy egy összetartó, csodás kis közösség formálódik majd belőletek!

Welcome to ELTE BTK, hajrá Törikések!! <3 

 dav
 17359317_1495514817149865_7798385028969924332_o

Devecseri Tamás – angol-média OT

Devecseri Tamás vagyok, másodéves angol-médiás osztatlan tanáris hallgató és az Angol-Amerikai Intézeti Képviselet tagja fél éve.

Mivel én kimaradtam gimnáziumban a diák önkormányzatból és nem volt esélyem tagnak lenni, vártam, hogy az egyetemi éveim alatt kipróbálhassam majd magam önkormányzati tagként. Tudtam, hogy ehhez rögös út vezet és előbb át kell mennem a vizsgáimon, hogy lássam bírom-e a kettőt együtt. Már a gólyatáborban is megfogott a lélegzetelállító hangulat ami a BAB-os találkozások alatt is megmaradt. Biztos voltam benne, hogy jelentkezni fogok az Angol-Amerikai Intézetbe, mivel az év során nagyon kedvesek voltak és engedték, hogy betekinthessek kicsit a munkájukba és segíthessek. Abban, nem voltam olyan biztos, hogy megválasztanak, mint ahogy abban sem, hogy a gólyatáborban ismét részt vehetek, csak most őrsvezetőként.

Nagyon boldoggá tesz, hogy ennyi sikerélmény ért ez alatt az egy évem alatt a HÖK-kel és remélem, hogy ez a jövőben is folytatódik.

Dióssy Panka – szabad bölcsész BA (esztétika)

Helló szia gólyababa!

Panka vagyok, másodéves szabad bölcsis, esztétika specializációval.

A Művészetelméleti és Médiakutatási Intézet hallgatói képviseletének elnöke vagyok, valamint a BTK-n tanuló mini emberkék egyike. Idén leszek először őrsvezető, de garantálom, hogy mellettem lesz sok tánc, unikornis, meg minden is. Ha rám hallgattok, gyorsan jelentkeztek a gólyatáborba, hiszen ez lehet az egyetemi életetek megalapozója. 

Találkozzunk a táncparketten!

#csakazMMI #kétkonty

 received_1916232788427731
 20180722_181426

Egervári Krisztián – orosz BA

Sziasztok kedves gólyák!

Már leírni is ijesztő, de idén kezdem meg harmadik évemet csodás egyetemünk orosz szakán. Az eddig eltelt két évem során rengeteg jó ismerőst és felejthetetlen emléket adott nekem az ELTE.

Az idei gólyatáborban pedig megkaptam a lehetőséget, hogy a ti őrsvezetőtök lehessek. Szeretném megragadni ezt az alkalmat arra, hogy tovább adhassam nektek azokat a dolgokat, amik számomra oly tökéletessé tették az elmúlt két évet – szeretném, ha ti is részeseivé válnátok az ELTE- élménynek! Hogy ez mit is jelent? Zánkán megtudjátok!

Erdős András Patrik – történelem MA

Sziasztok!

Bandi vagyok, már veteránja az őrsvezetésnek. Végzős mesterszakos töris, amerikaifoci-imádó, a latin nyelv mániákusa és még pár ilyesmi volnék.

Nagyon várom a veletek való találkozást, hiszen mindig öröm terjeszteni a Rumadai és a Bájoló-kör kultúrmisszióját és Zánka legendás atmoszféráját.

Valódi fesztiválhangulat, végtelen veretés, erősen aftereztetős fellépők és persze a CSAKATÖRISZAK csatakiáltás vár titeket!

Pakoljatok be, mert lassan indulunk!

 bandi gt vótmá
 MKF_0467 m+ísolat (2)

Eszterhai Marcell – magyar-történelem OT

Sziasztok!

Eszterhai Marcell vagyok, negyedéves magyar-történelem osztatlan tanár szakos hallgató. A 2018-as GT lesz a harmadik, amelyen őrsvezetőként fogok részt venni és azt elárulhatom, hogy az év jeles napjai között tartom számon ezt az időszakot. A gólyalét első igazi pillanata a gólyatábor, így tapasztalatból mondhatom, hogy nem érdemes lemaradni. Aki jön biztosan részesül végtelen jófej ember társaságában, végtelen buliban. 

Ott tali! 

Ja és csakamagyar!

Fenyvesi Bianka – régészet MA

Sziasztok!

Bianka vagyok, MA elsőéves régészhallgató és három éve az Intézeti Képviselet tagja. Elkötelezett régész tanonc, aki a népvándorláskor titkainak felkutatása mellett, a római provinciák régészetébe merült bele az elmúlt években. Emellett fontos számomra az egyetem és a régészeti intézet által nyújtott közösségi élet, amelynek aktív részese vagyok és erre csak buzdítani tudok mindenkit. Intézeti képviselőként a legfontosabb számomra, hogy segítséget nyújtsak hallgatótársaimnak a felmerülő problémákban, főleg a gólyáknak az egyetem első pár hetében, amikor rengeteg új dologgal kell szembenézniük. Így bátran forduljatok hozzám bármi problémátok, vagy kérdésetek van!

Találkozzunk a gólyatáborban, hogy egy hatalmas bulival indítsuk a szemesztert! :D  

 Fenyvesi Bianka
 image (1)

Fésű Anna Magdolna – alkalmazott nyelvészet MA

Sziasztok!

Fésű Anna Magdolna vagyok és akár Ida is, első éves Alkalmazott nyelvészet mesteres hallgató. Ez lesz a negyedik gólyatáborom és minden évben egyre jobban várom!

A legkedvencebbem a GT-ben, hogy olyan energiaforrásaidat használod fel, amikről nem is tudtál, hogy léteznek, és ezért végig tudod tolni kb 0-24-ben az egészet úgy, hogy közben olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik az életed mindennapi részévé válnak.

Számomra ezért is több ez a gólyatábor, mint egy sima tábor, vagy akár egy fesztivál!

Hamarosan találkozunk, és remélem, együtt átéljük ezt az élményt! :)

Filep Ádám – anglisztika BA

Sziasztok!

Filep Ádám vagyok, másodéves anglisztika alapszakos hallgató. Az  Angol-Amerikai Intézeti Képviseletben az elmúlt időszakban mint külügyi referens láttam el a feladataim. Gratulálok mindenkinek a sikeres felvételihez, remélem a gólyatáborban megismerhetjük egymást, és hozzásegíthetlek titeket, hogy minél előbb beilleszkedjetek az ELTE-BTK csodálatos hallgatói közösségébe!

Addig is jó pihenést, gólyatáborban tali!

 bemutk+ęp
 20170625_191308

Frajna Mirella – magyar-német OT

Kedves Gólyák!

Frajna Mirella (Miri) vagyok, harmadéves magyar-német tanár, másodállásban lovasedző, mentor, coach. Ebből már kitalálhattátok, hogy szívesen segítek azoknak, akik hozzám fordulnak. Szeretném, ha tudnátok, hogy Ti is mindig, mindenben számíthattok majd rám a gólyatábor alatt és után is.

Elöljáróban ennyit, és alig várom, hogy megismerjük egymást!! :)

Futó Benedek – néprajz BA

Sziasztok!

Futó Benedek vagyok, harmadéves néprajz szakos hallgató, jelenleg az alapszakos tanulmányaim vége felé még néhány elvarrandó szállal a diplomáig. Az eddigi egyetemi éveim alatt nagyon nagy erőteljességgel sikerült megszeretnem a kampusz közösségét és a bölcsész életvitelt többszöri és folyamatosan zajló egymásutánjai újraértékelések sorozatában. Mind a néprajz, mind az összes többi szak tudományterülete módfelett érdekel és ezekbe a világokba belátást kaphattam az aktív közösségi élet művelésén keresztül.

Jelenleg az intézeti képviseletben külügyi referensként veszek részt, a táborban a jelenlegi intézeti elnököt fogom helyettesíteni.  Szeretek sorsszerűen kozmikus véletlenek okán felbukkanni itt, vagy ott. Nagyszerűen tudok beszélgetéseket folytatni minden témában, amihez még nem értek. A gólyatáborban valószínűleg nemcsak néprajzosként is többeteknek áldomása lesz az én őrsömben szerepelni. Ez egyszerűen fantasztikus. Remélem Zánkáról esténként látni majd a csillagos eget, ha éppen nem lesz atomvihar. Valószínűleg nem lesz. Én viszont igen és ráadásul veletek. A btk-s gólyatábor több életre szóló esemény. Várlak titeket sok szeretettel.

 benedek
 ipp

Győri-Drahos Martin – szabad bölcsész BA (film)

Sziasztok!

Győri-Drahos Martin vagyok, végzős filmszakos szabad bölcsész, továbbá az MMI Intézeti Képviseletének külügyi referense. Hogy ez mit is jelent, arról majd később kérdezhettek, meg minden másról is természetesen. Eddig három gólyatábor van mögöttem, az egyikben gólya voltam, a másikban fotós, a harmadikban pedig őrsvezetőként próbálhattam ki magam.

Hozzátok hasonlóan én is nagyon izgulok, hogy a lehető legjobb, legszeretetteljesebb néhány napot hozzam össze számotokra és, hogy nektek is olyan maradandó élmény maradjon ez a pár nap mint amilyen nekem volt.

Sok szeretettel várlak titeket!

Hábli Fanni – német nemzetiségi BA

Hábli Fanni vagyok, de szerencsétlenségemre mindenki a vezetéknevemen szólít. Ősztől kezdem a harmadik évemet germanisztika (német nemzetiségi) alapszakon. Akármilyen kérdéssel keressetek bátran, vagy ha csak egy jót szeretnétek beszélgetni, bármilyen témáról órákig tudok dumálni. Ez néha jó…

Bár eleinte voltak kétségeim, ennek ellenére életem egyik legjobb élményeként tekintek vissza a saját gólyatáboromra, és idén először én is őrsvezető lehetek.

Ígérem, konstans jó arc leszek, hogy nektek is felejthetetlenné tegyem ezt a pár napot!

Puszi! 

 IMG_8418
 FB_IMG_1535316795504

Horváth Rozália – francia BA

Sziasztok!

Horváth Rozália vagyok, fedőnevem Roxi. Angol-francia szakos tanár leszek, ha nagy leszek. Most kezdem a 4. évemet az egyetemen, úgyhogy bármikor fordulhattok hozzám a tanulmányi kérdéseken kívül olyanokkal, hogy melyik a legfinomabb szendvics a KK-ban, vagy melyik padon a legjobb chillelni a C épület előtt.

A gólyatábor minden pillanatát imádtam gólyaként, Zánka, a Rumadai, a folyamatos skandálás teljesen a szívemhez nőtt, és megsúgom, hogy a romanisztikások tudnak a legőrültebben bulizni.

Már alig várom, hogy esténként együtt bulizzunk, majd reggel kicsit kócosan álljunk sorban kávéért, napközben pedig lelkesen kiabáljuk túl a másikat, legalábbis addig, amíg nekem van hangom, mert biztos, hogy előbb megy el, mint nektek.

Készüljetek ti is, őrületes mulatozás lesz!

Kaiser Orsolya – szabad bölcsész BA (média)

Szervusztok Kedves Gólyák!

Kaiser Orsi vagyok, utolsó éves szabad bölcsész és az MMI Intézeti Képviselet büszke tagja. Már második alkalommal térhetek vissza Zánkára, az ELTE BTK gólyatáborába, hogy őrsvezetőként segítselek titeket a feladatokban, társatok legyek az esti muriban.

A három napig tartó mulatozás mellett lesz kalandos csapatépítés, arconpörgés és persze rumadai (minden mennyiségben).

Remélem csupa jó élménnyel tértek majd haza, és tudjátok, ez csak a kezdet!

Találkozzunk Zánkán srácok!

 22308943_1478620842175918_7641884377553018236_n
 29684241_1772161556177316_6573941962173419734_n

Kálmán Levente – francia BA

Sziasztok!

Kálmán Levente vagyok, a Romanisztikai Intézeti Képviselet tanulmányi referense. Az idei lesz a második gólyatáborom, az első őrsvezetőként, és már nagyon várom, hogy megismerhesselek benneteket! Ha bármi kérdésetek lenne, a gólyatábor alatt megtalálhattok a tömegben, ha a 2000-es évek trash zenéi mennek, a pultnál, ha elfogyott a fröccs a poharamból, illetve addig a Facebookon is nagyon szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésetekre.

Találkozunk Zánkán!

Kalóczkai Gergő – angol-történelem OT

Sziasztok!

Kalóczkai Gergő Archibald vagyok, de szólítsatok csak Archinak. Másodéves angol-történelem szakos tanáris hallgató vagyok. A tavalyi, saját gólyatáborom után már nagyon várom első táboromat, ahol őrsvezetőként vehetek részt.

Ott tali!

P.S.: És miért áll féllábon a gólya?

Mert gondolkodik a következő lépésen.

 39388111_2188352778061537_6024407616573145088_n
 image1 (1)

Kémenes Boró – média BA

Sziasztok!

Kémenes Boró vagyok, másodéves kom. médiás hallgató. Tavaly, mikor elindultam Zánkára többszáz idegennel, nem gondoltam volna, hogy egy év elteltével ezek az emberek ennyire szerves részét fogják alkotni az életemnek. De így lett. Mindenki azt mondja, hogy ez a tábor határozza majd meg az elkövetkező időszakot, itt tudtok beilleszkedni, stb.

Nyugi.

Csak érezzétek nagyon jól magatokat és vesszünk el együtt a Balcsinál, a többi majd jön magától.

Addig is puszi mindenkinek, kitartást!

Kocsis Réku – média BA

Sziasztok!

Kocsis Réku vagyok, végzős médiás hallgató. Ez lesz a második alkalom, hogy mehetek a gólyatáborba, viszont idén először leszek őrsvezető, úgyhogy én is hasonlóan izgatott vagyok, mint ti.

Onnan ismertek meg, hogy nagyon apró vagyok, göndör a hajam és általában vigyorgok. :)

Remélem, hogy sokatokkal megismerkedhetek Zánkán és szuperjó napokat töltünk majd el!

 image1
 k+ęp

Kollár Veronika – angol-német OT

Sziasztok!

Kollár Vera vagyok, másodéves angol-német tanárszakos hallgató. Különös ismertetőjelem, hogy elmaradhatatlanul ott ropom minden BTK-s buliban és kívülről fújom a legtrashebb partislágerek szövegét. Őrsvezetőként ez lesz az első gólyatáborom, szóval legalább annyira izgulok, mint Ti – ha nem még jobban!

Gyertek el, roncsoljuk közösen a hangszálainkat, borítsuk meg  a táncparkettet, és szerezzünk életre szóló élményeket! Mindent meg fogok tenni azért, hogy az első bulitok ELTE-s gólyaként felejthetetlen legyen!

Ott tali!! ;)

#csakazóté #megazangol #meganémet

Koós Niki – angol-média OT

Sziasztok!

Koós Niki vagyok, angol-média osztatlan tanáris. Én fogom a média szakos tanárpalántákat kalauzolni az egyetemnek nevezett UNIverzumban, bármiKOR számíthattok rám. Öveket becsatolni, indulunk a csatába! NIncS apelláta!

 koos_nikolett_gt
 IMG_20170727_150123_338

Kovács Viki – média MA

Heló, kedves mind!

Kovács Viki vagyok, a.k.a. Kokó, szeptembertől média mesteres hallgató. Vénásan vagyok rákötve a social media minden felületére, az életem az instán élem, és a kommunikációs területet akkor se engedném el, ha kényszerítenének. A pizza a vallásom, a hajam színe gyakrabban változik, mint a hangulatom, és titokban mágus vagyok. Az egyik varázsképességem, hogy nagyon minimális, vagy akár nulla alkoholbevitellel is kiválóan tudok szórakozni.

Ha nem tűnik túl hihetőnek, a Burning Gólya kiváló tesztalkalom lesz erre!

Az idei lesz a negyedik alkalom, hogy GT keretein belül látogathatom meg a zánkai üdülőt, amiből harmadszor válhatok büszke őrsanyává.

Maximalistának tartom magam, ezért tuti, hogy mindent meg fogok tenni, hogy ne érjen Benneteket csalódás!

Na, most, hogy minden fontosat megbeszéltünk, ideje csomagolni, aztán ott tali! :)

Lajos Máté – horvát MA

Üdv Mindenkinek!

Lajos Máté a becses nevem, de a környezetem csak Amte néven emleget. Idén ősszel kezdem a második évemet a horvát nyelv és irodalom mesterképzésen.

A mostani gólyatábor lesz a hatodik, amelyen részt veszek, negyedszer szervezőként, harmadszor őrsvezetőként.

A gólyatábor az egyetemi létetek egyik legnagyobb bulija, ahol a móka és a kacagáson kívül megismerhetitek leendő csoporttársaitokat, illetve tanácsokat is kaptok majd tanulmányaitok elkezdéséhez.

Gyertek minél többen, csapassuk együtt Zánkán!

 gt kép
 MKF_0475 (1)

Lakatos Dorina – magyar-történelem OT

Sziasztok!

Lakatos Dorina vagyok, a magyar szakos érdekképviselet tagja, azon belül tanulmányi referense. Ez lesz a harmadik gólyatáborom, őrsvezetőként pedig a második. Gólyaként hatalmas élmény volt ez a pár nap, és bízom benne, hogy ti is legalább ilyen örömmel és boldogsággal fogtok majd később visszagondolni Zánkára és a Rumadaira.

Garantáltan jó lesz, szóval gyertek-gyertek, ottali ;)

Martina Fanni – könyvtár BA

Kedves gólyák!

Martina Fanni vagyok, harmadéves könyvtáros hallgató. A sztereotípiákkal ellentétben nem csak lepisszegni tudom az embereket, hanem végtelen szórakozásra is buzdítani őket. Meg néha sikerül magamat is, amin meg is szoktak lepődni.

De, a lényeg! Ha nem jöttök el a GT-be, fiatalságotok legszebb napjait hagyjátok ki, úgyhogy #ottali!

 

 IMG_20180503_183245
 MayerKata_gt

Mayer Kata – német-magyar OT

Sziasztok kedves Gólyák!

Kata vagyok, szeptembertől negyedéves OT-s hallgató, német-magyar szakpárral. Az idei évben már negyedszer élhetem majd át a zánkai csodát, és még mindig ugyanúgy számolom vissza a napokat, mint amikor a saját gólyatáboromra készültem anno.

A Germanisztikai Intézeti Képviselet és a Szociális Bizottság elnökeként bármilyen ügyes-bajos dologban segítek és - bár általában az első sorban szoktam üvöltözni a Rumadai-t és szeretek úgy táncolni, mintha senki nem látna - bátran gyertek oda hozzám akár egy buli közepén is, hogy a szoctám rejtelmeiről beszélgessünk!

Szentül hiszem, hogy ha mindenki megnézné a Zootropolis című mesét, a világ egy jobb hely lenne, és valószínűleg az egyetlen ember vagyok, aki még mindig nem unta meg Ed Sheeran Shape of you-ját, amit a mai napig képes vagyok végtelenítve végigénekelni.

Zánkán általában egy ugráló német zászlóvá transzformálódom, és én leszek a lány, akinek 0/24 német zászlós festés díszíti az arcát. Remélem, lesz alkalmam nektek is átadni a germános és a BTK-s életérzés legjavát!

Bis bald!

Mrázik Isti – magyar BA

Hello, Mindenki!

Mrázik Isti vagyok, másodéves magyar alapszakos hallgató, a magyaros érdekképviselet tanulmányi referense. Magamról annyit, hogy főként a nyelvészet érdekel, tudományos pályára készülök. Szeretem a horrorfilmeket, a Gyűrűk Urát, a tetoválásokat. Ezt a hármat ötvözöm is. Az egyetemen szeretek ezerrel pörögni, a legtöbb eseményen részt veszek. Ősztől én vezetem a BAB-ot, aminek azért örülök, mert imádom a gólyákat, és úgy érzem, nekünk, felsőbbéveseknek kell törődnünk a kis lelkükkel, boldogulásukkal.

 FB_IMG_1533824357798
 6FbTcnUM6FxKfPmiD8H3

Pataki Petra – korai MA

Sziasztok!

Petra vagyok, koreanisztika mesterszakos végzős hallgató. 2015 óta veszek részt a gólyatáborban őrsvezetőként, úgyhogy immár a negyedik őrsömet fogom vinni.

Az eddigiek alapján elmondhatom, hogy minden évben fergetegesen éreztük magunkat, a célom pedig idén is az, hogy Nektek felejthetetlenné tegyük ezt a pár napot. És, bár az én saját GT-m 2013-ban volt, a mai napig örömmel gondolok vissza rá.

Remélem minél többetekkel találkozunk Zánkán, különös tekintettel a koreaisokra, akiket idén is mindennél jobban várok! :)

Ott tali!

Petrovics Kriszti – anglisztika MA

Sziasztok Gólyák!

Kriszti vagyok, elsőéves amerikanisztika mesterszakos hallgató. Az idei lesz a harmadik gólyatáborom őrsvezetőként, és már alig várom, hogy megismerjelek Titeket!

A Szakos Hallgatói Érdekképviselet jelenlegi elnökeként már a gólyatáborban is sok szeretettel várom majd a kérdéseiteket, viszont Zánkán az ismerkedésen, a bulin és a rumadaion lesz majd az igazi hangsúly!

Gyertek el, ismerjétek meg egymást és minket, szerezzetek új szuper barátokat, hogy ne csak a tábor, de az évkezdés is buli legyen! #csakazangol

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 21767983_1648528335198453_6069792973804024218_n

Rapcsák Balázs – kínai BA

Sziasztok!

Rapcsák Balázs vagyok, jelenleg harmadik éves kínai szakos hallgató. Nemrég jöttem haza Kínából, ahol egy évig tanultam. A gólyatáborban majd szívesen tájékoztatlak titeket az ösztöndíj lehetőségekről. :)

Már nagyon várom hogy megismerhesselek titeket, és együtt bulizhassuk át az éjszakákat! :)

 

Simon Lexa – holland BA

Sziasztok kedves kis gólyák!

Simon Alexandra a becsületes nevem, de Lexaként vagyok fellelhető mindenhol. Unikornisimádó lány vagyok, akinek a hobbija az evés és (szerencsére) a futás is. Most szeptemberben kezdem majd meg a harmadik évemet néderlandisztika szakon és ez lesz a harmadik gólyatáborom, másodjára őrsvezetőként. Már alig várom, hogy megismerjelek titeket, és együtt csapathassuk a bulikát! A gólyatábor volt életem egyik legjobb élménye és nagyon remélem, hogy ti is így élitek majd meg.

Egy biztos, mi mindent meg fogunk tenni az ügy érdekében.

További szép nyarat addig is, és ne feledjétek, hogy #csakagermán és #csakaholland!

 image1
 FB_IMG_1533553776961

Szamosvári Gergő – skandi BA

Sziasztok!

Gergő vagyok, másodéves hökös és lassan veterán skandis. A szakomra bekerüléskor úgy éreztem, nagyon sok mindent kapok az egyetemi közösségtől, és ebbe szerettem volna visszaadni, mikor a képviselet útjára léptem. Igyekszem ezért is minél többet segíteni nektek.

Specializációm a norvég nyelv és irodalom, de érdeklődök még a középkori és azelőtti germán mondavilág és folklór után is.

Úgy vélem, az egyetemi sikerekhez fontos adalék és nagy segítség egy jó közösség. Ez természetesen rajtatok áll elsősorban, de próbálok minden formában ehhez hozzátenni, legyen szó csak egy sörről a KK-ban vagy egy Kutatók Éjszakájáról, illetve más eseményekről.

Mindemellett természetesen minden kérdéssel bátran keressetek!

Szentirmai Zita – történelem-német nemzetiségi OT

Sziasztok!

Szentirmai Zita vagyok, leendő harmadéves töri és nemzetiségi német szakos OT-s hallgató. A töris képviselet tanulmányis és szociális referense vagyok.  Idén lesz az első alkalom, hogy őrsvezető leszek, szóval már én is pont annyira várom a gólyatábort, mint ti!

Anno 2016-ban, gólyaként felejthetetlen élményekkel gazdagított a tábor, és én úgy hallottam, hogy az ELTE BTK Gólyatáborai évről évre egyre jobbak, szóval találkozzunk Zánkán egy emlékezetes hétvégére!

 29511208_1746071278789382_3620626081561706496_n
 SzBbemutatkoz+-sk+ęp

Szinok Bianka – orosz BA

Sziasztok, kedves Gólyák!

Szinok Biankának hívnak, szeptembertől kezdem a harmadik évemet szlavisztika-orosz alapszakon, néprajz minorral. Idén másodjára leszek őrsvezető, ezért borzasztó izgatott vagyok, hogy újra visszatérhetek Zánkára, ami számomra a véget nem érő rumadai, az izgalmak, a kántálások, a szlávos szellem, a hajnali nevetések és az új barátságok helyszíne.

Őrsvezetőként igyekszem majd kis „családunkat” bevezetni a BTK rejtelmeibe és hajnalig örömtáncolni mindenkivel, hogy a végén Ti is elmondhassátok: itthonvagyunk!

Tarsoly Jancsi – német-történelem OT

Halihó, Gólyák!

Tarsoly János vagyok, és a millió becenevem közül a Jancsit vagy Janit kedvelem leginkább. Másodéves tanárszakos hallgató vagyok német és történelem szakpárral.

Az idei lesz az első GT-m Őrsvezként, így már én is szörnyen várom Zánkát. Egy örökmozgó, életvidám ember vagyok, aki könnyen belemegy egy bambi mellett átbeszélt estébe, de a jó sztorik mellett a fontos infókkal is fogok szolgálni. Tanáris, tanulmányis, neptunos dolgoktól elkezdve a Trónok Harca befejezésén át, az élet értelméig bármilyen kérdésetek is van, keressetek bátran.

Találkozunk szeptember 5-én, ahol azon leszek én is, hogy a nyár legnagyobb buliját éljétek át.

Sziasztok!

 IMG_8808
 29664683_2017376098304406_357621305469676590_o

Téglás Eszter – magyar BA

Téglás Eszter vagyok, most kezdem a harmadik évem magyar alapszakon. 

Az Intézeti Képviseletben közéletisként tevékenykedem és én vagyok az az ember, aki a kirándulásos plakátokkal rohangál, vagy a szakos mozizásokat és egyéb hangulatjavító veretéseket szervez nektek. 

Van egy kis kezdeményezésünk #téglásfőzőiskola névvel, ahol a kicsönéndzsöl skilljeimet villogtatom és hízlalom a barátaimat. A ház mindenkori ajánlata: pörkölt.

Lekenyerezhető vagyok megfelelő mennyiségű rántott hússal és cigivel. 

Legnagyobb skillem, hogy a Tescós, markolós plüssautomatából 300 foráért kiszedtem egy nyuszit. 

Gyertek Zánkára! Felejthetetlen móka lesz!

Tímár Gabriella – kínai BA

Hellóka!

Tímár Gabi vagyok, kínai szakos, most 4. évét megkezdő diák. Ez lesz a második gólyatáborom, szóval már nincs izgulás, de azért mégis, mert Nektek ez lesz az első.

Remélem, hogy nagyon sokan eljöttök majd és együtt bulizhatunk, meg maradhatunk ébren, mert aludni lehet GT után is.

őt, inkább akkor érdemes, mert ha van lehetőség még egy jó nagy szórakozásra a suli előtt, akkor az most van, és nem érdemes kihagyni!

Pluszban, ha bármi kérdésetek lenne a sulival kapcsolatban, akkor válaszolok mindenre, még arra is, amire nem. :D

Ott talizunk, addig pedig jó nyarat! ^-^/

 GT
 26730825_1713091672082796_6967989802944518923_n

Tolnai Gyula – történelem MA

Sziasztok Gólyák!

Tolnai Gyula vagyok, de nyugodtan hívhattok Gyulának, vagy esetleg Gyulának. Töris, mesterszakon elsős hallgató vagyok, aki annyira szerencsés, hogy pár gólyának közületek én leszek az őrsvezetője!

Ez lesz eltésként a negyedik gólyatáborom, a harmadik őrsvezetőként. Az előző őrseimben mindig egy olyan csapatot és közösséget tudtunk összekovácsolni, amelyet remélem idén is sikerül majd létrehoznunk a leendő gólyáimmal (veletek), vagy még jobbat.

Törisként előrevetíteném, hogy minket fogtok hallani a legjobban, azaz A Szakot (ugyanis egy főtudomány létezik: a történelem, a többi pl. jog, biológia, stb ennek csak segédtudománya lehet)… :D

Próbáltam magamban megfogalmazni, hogy mennyire jó lesz ez a gólyatábor, de ezt csak átélni lehet, szóval ott találkozunk!

Előre vetítve pár szösszenet amit ordítani fogunk: #ingyiribingyiri #csakatöriszak

Tóth Boglárka – anglisztika BA

Sziasztok!

Tóth Boglárka vagyok, végzős angol szakos hallgató, ez lesz a második gólyatáborom őrsvezetőként. Az Angol-Amerikai Intézeti Képviselet közéleti referenseként én vagyok az angolos kari bulik, kirándulások, csapatépítő programok és a jó hangulat felelőse.

Alig várom, hogy végre személyesen is találkozzunk, és együtt éljük át a Gólyafesztivál felejthetetlen élményét!

 T+-th Bogl+írka_GT
 FB_IMG_1533810431980

Truckos Zsófi – lengyel BA

Sziasztok!

Truckos Zsófia névre hallgatok, olykor Trákkos.

Lengyel főszakos vagyok cseh minorral és most kezdem majd a harmadik évemet az egyetemen.

Nagyon várom, hogy megismerhessem a hangos kis csapatomat, akik lelkesen vesznek részt a feladatokban és beszélgessünk, bulizzunk együtt egy jót. Bizalommal fordulhattok hozzám, mindeneket is megoldunk, kérdéseiteket pedig ne tartsátok magatokban (tudom, hogy nem fogjátok)!

Hamarosan találkozunk, addig is készítsétek magatokat a gólyatáborra, hogy a legszórakoztatóbb őrs lehessünk! :)

Vajda Réka – művészettörténet MA

Halihó Gólyák! :)

Vajda Réka vagyok, most leszek első éves művtöri mesterképzésen. A szabad bölcsiben eltöltött három év örömeivel és megpróbáltatásaival a hátam mögött, remélem, minden kérdésetekre tudok majd válaszolni.

 Vajda R+ęka
 IMG_20180607_104913

Varga Réka – zene-magyar OT

Sziasztok!

Varga Réka vagyok, és most kezdem a harmadik évemet ének-zene-magyar OT-s hallgatóként. A gólyatáborban én fogom képviselni második otthonomat és családomat, a Zenei Tanszéket.

Lojalitásomat azzal is kifejezem tanszékem iránt, hogy a legkülönbözőbb helyszíneken is képes vagyok darabokat próbálni (vezényelni), hogy biztosan mindenki láthassa, zeneis vagyok.

Szabadidőmben az F épület magasföldszintjén, vagy a KK-ban találhattok meg.

Már alig várom, hogy találkozzunk Zánkán, és 0-24-ben együtt énekeljük a fesztiválhimnuszt!

Veres Balázs – orosz BA

Hatalmas óriási bizánci leviatán üdvözlet  bölcsészgólyák!

Veres Balázs vagyok a.k.a. Manó a barátaimnak -  egy furcsa fülrendellenesség miatt. Igencsak valószínű, hogy megismertek, ugyanis nagy eséllyel usánkában fogok egy nagy üveg kvasz nevű orosz csodaitallal rohangálni és téríteni a népet, hogy márpedig CSAKASZLÁV, ami mellett hajlamos vagyok átmenni multikultiba, és mély filológiai kérdésekről elmélkedni.

Már 2 éve élem életem a BTK-n szlávosként, de az egész nekem is Zánkán kezdődött, ami tényleg minden túlzás nélkül életem egyik legnagyobb élménye volt és mind azon leszünk, hogy ti is ezzel az érzéssel menjetek majd haza.

Ha valahol akkor itt tényleg be lehet indítani a barátszerzést és megtalálni a társaságod az egyetemi évekre trust me.

Szóval hadd halljam szóljon csak az a RUMÁDÁJ, INGYIRIBINGYIRI, jaigen, és még számolni is megtanultok! ((legalábbis eöt-ig biztos heu))

Hálózsákot ne hozzatok, nem fogtok aludni!

#csakaszláv #csakazelte #победителиg

 received_697631837252472
Veres Zsuzsanna_KIIK

Veres Zsuzsanna – könyvtártudomány MA

Sziasztok!

Veres Zsuzsi vagyok, leendő másodéves könyvtártudomány mesterszakos hallgató. Igen, ahogy látjátok, veteránnak számítok, hiszen ez lesz az ötödik évem az egyetemen, ráadásul eddig minden évben ott voltam a Gólyatáborban is, a sajátomat is beleértve… :D

Ebből láthatjátok, hogy nem minden könyvtáros olyan, mint ahogy azok a sztereotípiában szerepelnek – ha buliról van szó, engem biztos ott találtok, szóval nem kell félnetek, hogy egyedül fogtok táncolni! ;)

A Könyvtár- és Információtudományi Intézeti Képviselet elnökeként már alig várom, hogy megismerhessem a leendő könyvtár szakos gólyákat! A jövőben pedig nyugodtan fordulhattok hozzám tanulmányi kérdésekkel kapcsolatban is, hiszen a Képviseletben tanulmányi referensként is működöm.

Ugyan ez lesz az ötödik Gólyatáborom, ahol őrsvezetőként tevékenykedhetek, mégis eddig minden évben más tapasztalatokat gyűjtöttem, amiket igyekszem idén is kamatoztatni, és remélem, utolsó táboromként ez még emlékezetesebb lesz, mint az eddigiek!

Ehhez azonban Ti is kelletek ;)

Viola Cintia – történelem BA

Sziasztok Gólyák!

Viola Cinti vagyok, harmadéves történelem szakos hallgató. Az idei lesz a harmadik gólyatáborom, a második őrsvezetőként.

Egyetemi éveitek első állomása Zánka, ahol megáll a gólyavonat és vele együtt az idő is.

Ebben a három napban életre szóló barátságokra, felejthetetlen emlékekre, majdani jegyzetekre és alkoholmérgezésre tehettek szert.

Nem kérdés, hogy a törisek a legmenőbbek, de mutassuk meg, hogy mi vagyunk a leghangosabbak is!

Üvöltsük torkunk szakadtából az ingyiribingyirit és a csakatöriszakot, legyetek részesei a töris életérzésnek, bulizzuk végig a három napot a Rumadai-tól a Bájolóig!

Gyertek minél többen, találkozzunk Zánkán! :)

#expanzió #csakatöriszak #nincsenhangotok

 kép1234

 

loading