Őrsvezetők – második felvonás

 IMG_20170612_154523

Szabó Annamari – esztétika MA

Sziasztok!
Szabó Annamária vagyok, első éves esztétika mesterszakos immár közös kampuszunkon. ;) Három éve, gólyaként bizonytalanul cipeltem a pakkomat a pályaudvar felé, ami skandálástól zengett!!! Akkor még nem éreztem magaménak az ingyiri-bingyiri-t és az egy, megérett a meggyet, de jó volt csatlakozni a sok őrülten vidám alakhoz. Három napra a zánkai gólyatábor kiléptetett a bimbózó bölcsész komfort zónámból az unikornisos csoda-élményparkba, hogy aztán az egyetemen már rumadai táncos üdvözléssel köszöntsük egymást – nem csak szakos társaimmal.
Őrsvezetőként már alig várom, hogy megismerhesselek Titeket! Forduljatok hozzám nyugodt szívvel, ha cica-szeszélyes Neptun vagy éppen újdonsült Bp lakóként tanácsok iránt érdeklődnétek, vagy csak egy ölelésre vágytok! :3

Tolnai Gyula – töri BA

Sziasztok Gólyákok!
Tolnai Gyula vagyok,de nyugodtan hívhattok Gyulának vagy esetleg Gyulának. Töris, alapszakon végzős hallgató vagyok, aki annyira szerencsés, hogy pár gólyának közületek én leszek az őrsvezetője!
Ez lesz idén a harmadik gólyatáborom, a második őrsvezetőként. Az előző őrsömben egy olyan csapatot és közösséget tudtunk összekovácsolni, amelyet,remélem idén is sikerül majd létrehoznunk,a leendő gólyáimmal vagy még jobbat. Törisként előrevetíteném,hogy minket fogtok hallani a legjobban, azaz A Szakot (ugyanis egy főtudomány létezik: a történelem, a többi pl. jog, biológia, stb ennek csak segédtudománya lehet) :D
Próbáltam magamban megfogalmazni, hogy mennyire jó lesz ez a gólyatábor,de ezt csak átélni lehet, szóval ott találkozunk!
#ingyiribingyiri #csakatöriszak

 10366061_1065385950186708_4304192741515701686_n
FCs

Farkas Csenge – könyvtártudomány MA

Sziasztok kisgólyák!
Csenge vagyok, végzős MA-s könyvtáros hallgató, a tudomány embere. Veterán HÖK-ösként ez a harmadik gólyatáborom, ahol őrsvezető lehetek, így biztosíthatlak titeket arról, hogy életre szóló élményekkel gazdagodva, totálisan berekedve, sört megszeretve és tudományos fokozattal rendelkezve fogtok hazamenni Zánkáról. ;) Ehhez persze elengedhetetlen a lelkesedésetek, a nyitottságotok, a csapatszellemetek, úgyhogy ezeket véletlenül se felejtsétek otthon!
Gyertek el, bulizzunk egy óriásit, legyünk egy nagy család és ríkassatok meg az utolsó napon! #tavalysikerült! ;)

Androkity Bence – arab BA

Ahoy!

Androkity Bence névvel, arab szakos hallgatóként most fogom harmadszorra taposni Zánka szocreál épületeit. Őrsvezetőként amit ígérhetek: Folyamatos arconpörgés, sok rossz poén és hogy szuper élményekkel fogod elhagyni a Gólyatábort. Persze fontosak a tanulmányok is, ezért minden kérdésre készségesen válaszolok, ha elsőre mégsem tudnám a választ sörivással fogom leplezni. Remélem meggyőztelek, ha mégsem, olvasd el a többiek bemutatkozását is. :D

 17358923_10212421157944136_5459748322187937027_o
mart

Győri-Drahos Martin – szabad bölcsészet BA (film)

Sziasztok!

Győri-Drahos Martin vagyok, harmadéves filmszakos szabad bölcsész. Továbbá az MMI Intézeti Képviseletének külügyi referense, hogy ez mit is jelent arról majd később kérdezhettek, meg minden másról is természetesen. Eddig két gólyatábor van mögöttem, az egyikben gólya voltam, a másikban fotós tehát idén leszek először őrsvezető. Hozzátok hasonlóan én is nagyon izgulok, hogy a lehető legjobb, legszeretetteljesebb néhány napot hozzam össze számotokra. Sok szeretettel várlak titeket!

Jancsó Dorka – szabad bölcsészet BA (film)

Sziasztok!

Jancsó Dorka vagyok, harmadéves filmszakos szabad bölcsész. Az idei már a negyedik gólyatáborom lesz eltés színekben, most másodszor leszek őrsvezető. A Művészetelméleti és Médiakutatási Intézet hallgatói képviseletének elnöke vagyok már egy éve, így a posztjaimmal már sokat találkozhattatok a szakos csoportokban és alig várom, hogy a gólyatáborban személyesen is megismerkedhessünk és bulizhassunk együtt! Ottali és éljenek az unikornisok!

 FB_IMG_1502025958990
D.Réka kép

Dancs Réka – töri BA

Sziasztoook kedves Gólyák!

Réka vagyok, történelem szakos hallgató a Történeti Intézeti Képviselet tanulmányi referense. Velem is találkozhattok a gólyatáborban, ahol harmadszorra lehetek lent, másodszorra őrsvezetőként. Annyira jó lesz *-*. Itt szippanthatjátok be először az igazi BTK-s életérzést és lehettek biztosak abban, hogy jó helyre jöttetek. Mert ezt jelenti Zánka. Eljönn, megismerni szaktársakat (és random arcokat), barátokat szerezni, búcsút inteni az ép hangszálaknak és bulizni egy hatalmasat minden jóval: Sör, rumadai és ingyiribingyiri. Jelentkezzetek és #ottali #csakatöriszak

Tímár Gabriella – kínai BA

Sziasztok!

Tímár Gabriella vagyok, kínai szakos harmadéves leányzó, egyébként meg hívjatok csak Gabinak. Furcsa dologként megemlíteném, hogy ez lesz a legelső gólyatáborom, amikor több napot is lent fogok tölteni. Semmi okotok nincs az aggodalomra, ki leszek képezve, de azért előre szólok, hogy veletek együtt fogom csapatni a bulit, hiszen az alvás nem az erősségem és nekem is (majdnem) minden új lesz. Egyébként, ha bármi kérdésetek lenne bármivel kapcsolatban, tegyétek fel majd nyugodtan és kivesézünk mindent.

 Zánkán tali (>y<)/ 

 Khép
 á.csenge kép

Árvai Csenge – magyar BA

Sziasztok! :)

Árvai Csenge vagyok, a második évemet kezdem magyar alapszakos hallgatóként. Kicsit irigykedem, ugyanis imádtam gólya lenni, imádtam az első tanévem a BTK-n! Remélem ti is hasonló élményekkel fogjátok zárni az első két félévet.

Pihenjetek még egy kicsit, ugyanis a gólyatáborral életetek eddigi legeseménydúsabb időszaka veszi majd kezdetét, amit igyekszünk minden téren segíteni. Kérdezni tőlem is lehet (sőt kell is), mindenre találunk válasz, megoldást.

A GT tökéletes bemelegítés a következő időszakra, lesz sok nevetés és csörgés a végére higgyétek el alvás nélkül is megtanultok létezni. Örülök, hogy itt vagytok, alig várom a találkozást! :)

Simon Alexandra – néderlandisztika BA

Sziasztok kedves gólyák!

Simon Alexandra vagyok,de mindenki Lexának szólít. Unikornisimádó lány vagyok, akinek a hobbija az evés és (szerencsére) a futás is. Most szeptemberben kezdem majd meg a második évemet néderlandisztika szakon és ez lesz a második gólyatáborom, az első őrsvezetőként. Már alig várom, hogy megismerjelek titeket, és együtt csapathassuk a bulikát. A gólyatábor volt életem egyik legjobb élménye és nagyon remélem, hogy ti is így élitek majd meg. Egy biztos, mi mindent meg fogunk tenni az ügy érdekében. További szép nyarat addig is, és ne feledjétek, hogy #csakagermán!

 Simon Lexa
20727465_1484657628261845_361987835_o

Bérczes Luca – angol-francia OT

Sziasztok!

Bérczes Luca vagyok, másodéves angol-francia tanári szakos hallgató. Az idei a második gólyatáborom lesz, de az első őrsvezetőként. Már most nagyon izgatott vagyok, és alig várom, hogy találkozhassam végre veletek. Remélem, hozzá tudlak majd titeket segíteni ahhoz, hogy ez a pár nap tele legyen remek és felejthetetlen élményekkel, ami saját tapasztalatokból kiindulva, nem lesz nehéz. Gyertek, mert semmiből nem lesz hiány.

Tetzel Barbi – olasz MA

Sziasztok!

Tetzel Barbi vagyok, másodéves olasz nyelv, irodalom és kultúra mesterszakos hallgató. 2013-ban voltam gólya, és azóta őrsvezetőként veszek részt a zánkai gólyatáborban. Ha a Zánka szót hallom, rögtön megcsap az eufória és a feledhetetlen emlékek szele. Ez a pár nap mindig az év legjobban várt időszaka, és ezzel én sem vagyok másképp, hisz lenn, Zánkán kezdődik életetek legjobb időszaka, egyetemi éveitek első lépéseit ott teszitek majd meg.

A Hallgatói Önkormányzatban a Romanisztikai Intézeti Képviselet elnökeként illetve a Titkárság vezetőjeként tevékenykedem, így elég sokszor találkozhattok majd velem évközben is (ha betévedtek az irodába ;) )

Gyertek gyertek, mert garantáltan jófej emberekkel és még szuperebb hangulattal, életérzéssel gazdagodtok majd!

Sok szeretettel várom az őrsömbe a romanisztikás kisgólyákat és ne feledjétek, #csakazújlatin!

 tetzelbarbara
 FB_IMG_1502218956670

Póla Petra – francia BA

Szervusztok kis gólyák!

Póla Petra vagyok, harmadéves francia szakos. Ez lesz a harmadik gólyatáborom és már a második őrsvezetőként.
Amikor én gólya voltam, egy remek csapattal buliztuk végig azt a 3 napot Zánkán, életre szóló barátságok kötődtek, és persze, nagyon sok élménnyel gazdagodtunk.

Ezalatt a 3 nap alatt együtt fogjuk ropni a gólyahimnuszokra, majd együtt nevetünk  és természetesen, átéljük veletek azt az életérzést, amit Zánka és az ELTE BTK gólyatábora ad nektek. Szóval fel a vonatra és irány a Balatonpart!

#rumadai #csakazújlatin #romanisztika2017

Lakatos Dorina – magyar BA

Sziasztok!  :)

Lakatos Dorina vagyok, a magyar szakos érdekképviselet tagja, azon belül tanulmányi referense. Ez a második gólyatáborom, őrsvezetőként az első, szóval én is nagyon izgatottan várom a találkozást. Gólyaként hatalmas élmény volt ez a pár nap, és bízom benne, hogy ti is legalább ilyen örömmel és boldogsággal fogtok majd később visszagondolni Zánkára és a Rumadaira. Garantáltan jó lesz, szóval gyertek-gyertek, hamarosan tali.. ;)

 17238924_1781659958545101_1030929162_n

chris13

Al-Kholy Krisztián – orosz MA

Sziasztok!

Al-Kholy Krisztián vagyok, most kezdem a másodévet orosz nyelv és irodalom mesterszakon. Immáron az 5. gólyatáboromra készülök, a negyedikre szervezőként.  Ha szlávosok lesztek, készüljetek fel rá,  hogy az egyetem leglelkesebb és leghangosabb brigádjába fogtok tartozni és ezt Zánkán mindenképpen meg is fogjuk mutatni! Ha szeretnétek mindent megtudni az egyetemi életről, barátságokat kötni és felejthetetlen élményeket szerezni, találkozzunk Zánkán!

#baszatáska
#csakaszlávosok
#eztnagyonsokatfogjukkiabálni

Zirnstein Gerda – néderlandisztika BA

Sziasztok!

Zirnstein Gerda vagyok, hamarosan 21 éves és lelkes hollandos. Büszke halgazda, karatés és macaron-rajongó vagyok. Kedvenc applikációm az Instagram. Ezt a szeretetet az ELTE BTK HÖK Instagram oldalának szerkesztése közben át is igyekszem adni. Szeptembertől pedig a HÖK iroda titkárságán is kereshettek majd, ha kérdésetek, problémátok adódna. Várom, hogy találkozhassunk és minden hollandos kulisszatitkot meg tudjak Veletek osztani. Kis szakot képviselek ugyan, de annál nagyobb erővel és szeretettel, amit megpróbálok majd Nektek is minél jobban átadni! Gyertek és táncoljuk együtt a Gólyatáncot és a tábor végén, mint kis család menjünk haza, tele közös élményekkel!

 17358728_1267753643278193_1475972208829554445_o
FB_IMG_1502219316812 (1)

Horváth Rozi – francia BA

Sziasztok Gólyák!

Horváth Rozália vagyok, harmadéves francia szakos hallgató, gólyatáborban eddig kétszer voltam, egyszer gólyaként, egyszer pedig őrsvezetőként, az idei harmadik alkalmat pedig jobban várom, mint az előző kettőt együtt!

Azt bizton állíthatom, hogy nem fogjátok megbánni, hogy eljöttök és buliztok egy nagyot egy remek társaságban. A romanisztikás gólyákat eddig sem kellett félteni, hogy ők bírják legtovább a táncparketten, szerintem ez idén sem lesz másképp, már alig várom, hogy felcsendüljön a deszpászító.

Készüljetek fel 3 nap tömény ismerkedésre, játékra, fáradtságtól sírva nevetésre, arconpörgésre és rengeteg új barátra, akikkel minden sokkal vidámabb lesz az egyetemen is. Hozzatok magatokkal sok jókedvet, lelkesedést és izzítsátok a hangszálaitokat. Zánkán tali!

#csakazújlatin
#rooomanisztika
#fávorítófávorítóbéjbe

Csirmaz Kolett – török BA

Sziasztok!

Kolett vagyok, harmad éves török szakos hallgatóként és az Orient tanulmányi referenseként vagyok nyilvántartva. Ez lesz a második gólyatáborom őrsvezetőként. Valószínűleg a hajamról mindig meg fogtok ismerni, szóval könnyen kiszúrtok ha kérdést akartok feltenni.

Imádtam gólyáskodni és minden gólyás progin részt venni, ezek közül nyilván a gt volt a legtáncabb, legzenébb, legbulibb, legfelejthetetlenebb.

Nagyon várom, hogy találkozzak veletek és remélem, hogy az orientesek elöntik Zánkát!

#agólyaságkirály #soxeretettelvárlaktiteket #kecske

 17389196_10212421162704255_1286461744445759714_o
19957023_1741149065900030_4912553086685994525_o

Németh Réka – töri-könyvtár OT

Sziasztok!

Németh Réka vagyok történelem és most már könyvtár osztatlan tanárszakos (gólya, ne aggódj, majd elmesélem :D ) Az idén immáron negyedszer megyek le Zánkára gólyatáborba, harmadszor, mint őrsvezető.

Higgyétek el, nem érdemes kihagyni a gólyatábort, ahol megismerhetitek leendő szaktársaitokat, barátaitokat. Azokat a felsőbb éveseket, akiktől bátran kérhettek segítséget, jegyzetet!

Alig várom, hogy találkozzunk és együtt bulizzunk három napon át, és hogy már első nap ne legyen hangunk a sok kiabálástól! Találkozunk Zánkán!

loading