Nemzeti Innovációs Hivatal Mentor Program

A Nemzeti Innovációs Hivatal tavaly februárban indította el Mentor Programját pilot projektként. A program révén fiatal ötletgazdáknak, lehetséges jövőbeni startup, illetve meglévő vállalkozói tevékenységüket innovációs vonalon bővíteni szándékozó cégeknek kívánunk lehetőséget biztosítani a növekedéshez azáltal, hogy gyakorlott, sikeres vállalatvezetők, szakemberek mentori segítségét nyújtjuk számunkra.

A program keretében a mentorok önkéntesen, a társadalmi felelősségvállalás szellemében szakmai támogatást nyújtanak az innovatív kezdő vállalkozásoknak. Szeretnénk, ha minél többekhez eljutna a program híre. A program egy éves indulása óta számos sikertörténet született, mára közel 100 mentor és 100 mentorált csatlakozott a programhoz, emellett idén kibővítettük a programot coaching szolgáltatással is.

A programról bővebb információ a csatolmányban olvasható.

You may also like...
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

loading