Múzeumok Éjszakája a Trefort-kertben

Muzej_BTK_2015_03Június 20-án 16:00 és 20:00 között szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt az ELTE BTK történész hallgatói, akik kellemes 45 perces séták keretében be fogják mutatni a Kar történetét és a Trefort-kert épületeit, szobrait és egyéb műemlékeit.

Az ismeretterjesztő séták mellett alkalmatok lesz kipróbálni a BME hallgatói által létrehozott és ingyenesen letölthető – a Microsoft Imagine Cup globális döntőjébe (Seattle) bejutott - Mistory mobilalkalmazást is, amely egy külön erre az alkalomra készített játékkal ismerteti meg a látogatókkal a kampusz kertjét. A játékban egy fiktív összeesküvést kell leleplezniük a látogatóknak különböző feladványok és rejtvények megoldásával, mindeközben valós történeti ismereteket kapnak mind a szabadkőművesekről, mind pedig a Kar történetéről.

A program ingyenes és nem szükséges előzetes regisztráció a részvételhez.

Az esemény megtalálható a Facebook-on is itt.

 

You may also like...
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

loading