Kulturális és Sportpályázat elszámolás

Kedves Pályázó!

Ezen a felületed tudod feltölteni korábban elnyert Kulturális- és Sportpályázat elszámolását. Az előzetesen megpályázott támogatásnak elszámolási kötelezettsége van. Az elszámolást a rendezvény, esemény megvalósulásának végétől számított 30 napon belül kell az erre a célra kialakított felületen keresztül megküldeni.
Az elszámolás két részből tevődik össze: egy beszámolóból, amelyben a pályázó részletesen értékeli a megvalósult programot, valamint a pályázat pontos összegének felhasználását igazoló számlákból. Kérjük, hogy amennyiben bármi változás történt a pályázat leadását követően, (létszám, megvalósulás időpontja, stb.) azt az elszámolás során jelezzétek!

További jó munkát kíván a Kulturális és Sportbizottság.

(a csillaggal jelöltek kitöltése KÖTELEZŐ)

A pályázó (csoportot képviselő) hallgató neve *

Email cím *

Neptun kód *

Szak, évfolyam *

A pályázó csoport neve *

A pályázó csoport létszáma *

A pályázat kategóriája *

A pályázat címleírása *

Mikor nyert támogatást a pályázat? (ÉÉÉÉ-HH) *

A program (megjelenés, utazás) megvalósulásának időpontja (ÉÉÉÉ-HH-NN) *
A végleges időpontot kérjük kiválasztani akkor is, ha az változott a tervezett (a pályázat leadása során jelzett) időponthoz képest!

A pályázatra elnyert összeg *
Amennyiben a pályázat többször nyert támogatást, kérjük azt összesítve feltüntetni!

Csatolmányok
(Csak PDF, fájlnév pl: beszamolo.pdf, szamla1.pdf)

Beszámoló *
Amiben a pályázó írásban (1-2 oldal) beszámol a program (megjelenés, utazás) alakulásáról, körülményeiről. Minden élménybeszámolót, visszajelzést örömmel fogadunk!

Számlák *
Amennyiben egy pályázaton belül több számla csatolása is szükséges, kérjük azokat mind egy dokumentumban csatolja a "Számla" ponthoz.

loading