Gólyatábor 2018

Hatalmas gratuláció, hosszan tartó tapsvihar és álló ováció mindenkinek, aki felvételt nyert! Ha azon agyalsz, hova menj ünnepelni, ne törd sokáig a fejed… Oké, azért egy-két pesti hely nem olyan rossz kiindulópont, mégis egyetlen olyan hely van, ahol ELTE BTK-s gólyához méltó módon veregetheted vállon magad a sikeres felvételiért.

Egy hely, ahol már régi jó ismerősként fogadják a BTK-sokat, ahol sohavégetnemérősek az éjszakák, életre szólóak az élmények, és állandó az utánozhatatlan hangulat. Kellően felcsigáztunk? Akkor futás pakolni a bőröndöket, vegyél ki pár nap szabit, és a családnak is szólj, hogy ne várjanak egy hétig, mert elviszünk Benneteket a csodálatos ZÁNKÁRA, az év legnagyobb és legjobb gólyatáborába GÓLYAFESZTIVÁLJÁRA!

A legapróbb részletek még egy kicsit váratnak magukra, mint például hogy idén végre sikerült-e Kanye West-nek lekönyörögnie magát előadóként, vagy sem, ezért mindenképpen kövessétek figyelemmel a FACEBOOK-ESEMÉNYT, ahova minden infó kiröppen idővel!

Amit érdemes tudni:

Helyszín: az egykori Zánkai Úttörő tábor, Zánka – Új Nemzedék Központ

Tábor időpontja: 2018. szeptember 5. – szeptember 8. (A szállást szeptember 8-án 10 óráig kell elhagyni.)

Tábor részvételi díja: ez az infó még egy kicsit várat magára…

Tábor ára tartalmazza a szállást, napi kétszeri étkezést (ebéd, vacsora), a gólyatábor pólóját, a programok költségeit és a lefelé tartó különvonat árát, amely szeptember 5-én indul a Déli pályaudvarról Zánkafürdőre. Pontosítás később!

A tábor egyénileg is megközelíthető. Szeptember 5-én 12:00 után érkezhettek.

A hazautazást mindenki egyénileg oldja meg.

Különvonattal utazni nem kötelező, de ha nem tudod, vagy nem akarod igénybe venni, sajnos akkor sem tudjuk a részvételi díjat csökkenteni, sőt, még akkor sem, ha esetleg nem tudsz végig ott lenni.

Jelentkezni itt tudtok: hamarosan… :)

Figyelem, a helyek korlátozottak, ezért jelentkezz minél hamarabb, nehogy lemaradj az év legnagyobb bulijáról! A jelentkezés a befizetéssel véglegesül, az rangsorol.

Bármi kérdés esetén írjatok az eseményhez, a Facebook-oldalunkra, vagy az eltebtkgt@gmail.com e-mail címre!

Találkozzunk Zánkán! Mi már nagyon várjuk…

loading