Felhívás Környezetvédelmi Diákkonferenciára

A Szolnoki Főiskola a hagyományokat folytatva 2014. szeptember 26-27-én rendezi a XX. Jubileumi Nemzetközi Környezetvédelmi és Vidékfejlesztési Diákkonferenciát. A konferenciára várjuk tehetséges főiskolai, egyetemi és Ph.D hallgatók jelentkezését a környezet- és természetvédelem, valamint a vidékfejlesztés bármely területét érintő előadásokkal és/vagy poszterek bemutatásával.

A konferencia célja: a felsőoktatási intézmények résztvevő hallgatói a tehetséggondozás keretében már a képzés ideje alatt lehetőséget kapjanak a szakmai bemutatkozásra, széles körű gondolatcserére, a hazai és nemzetközi tudományos kapcsolatok kiépítésére.

A konferenciával kapcsolatos valamennyi információ megtalálható a Szolnoki Főiskola Regionális Fejlesztési, Szaktanácsadási és Kutatóközpontjának a weblapján: http://rfszk.szolfportal.hu.

You may also like...
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

loading