Sujtó Attila és csapata

Sujtó Attila Bemutatkozása

1990. november 8-án születtem Székesfehérváron. Általános iskolai tanulmányaimat a helyi István Király Általános Iskolában végeztem. Gimnáziumi tanulmányaimat a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium 6 osztályos nyelvi tagozatán kezdtem meg, itt is érettségiztem 2009-ben. Középiskolát követően OKJ-s utazás-ügyintézői szakmát szereztem a székesfehérvári Péter Rózsa Szakközépiskolában.

2011 szeptemberében nyertem felvételt az ELTE Bölcsészettudományi Kar történelem szakára, ami mellé az angol nyelvet választottam minornak. A Hallgatói Önkormányzat működésébe már az egyetemen eltöltött első félévem során bepillantást nyerhettem a Bologna Albizottság képzése alatt.

A HÖK munkájába 2012 márciusában kapcsolódtam be, amikor a BA-s választások során elnyertem hallgatótársaim bizalmát, és tagja lettem a Történeti Intézeti Képviseletnek. Az IK-ban külügyi referensként tevékenykedtem, ehhez kapcsolódva az ESN kari mentorrendszerében dolgozva segítettem az ösztöndíjjal itt tanuló külföldi hallgatók eligazodását. 2012 őszi félévében Bedics Diánával együtt koordináltuk a Bologna Albizottság munkáját. Garbai Ádám felkérésére 2012 novemberétől vezetem a Kommunikációs és Rendezvényszervező Bizottságot.

 

Sujtó Attila Bemutatkozás és Elnöki Munkaterv

Csapatunk facebook oldala
Sujtó Attila és csapata

loading