Elnökség és Bizottságok

 • dorka

  Jancsó Dorka

  elnok@btkhok.elte.hu

   

 • timi

  Szecsődi Tímea

  szombathely@btkhok.elte.hu

 • A Tanulmányi Bizottság feladata két fontos területre különül el. Egyfelől a bölcsészhallgatók egyik legfőbb támasza a tanulmányi kérdésekben és az egyetemi adminisztrációban való eligazodásban, a beiratkozástól a szakzárásig. Másfelől pedig az egyik legfontosabb közvetítőkapocs a kar vezetése felé, így állandó kommunikációs csatornát jelentünk a Tanulmányi Hivatal vezetője valamint az oktatási és tanulmányi ügyekért felelős dékánhelyettes és a BTK hallgatói között, ami sokszor megkönnyíti a segítségnyújtást, valamint a kar vezetése is kap ily módon tőlünk visszajelzést arról, hogy a hallgatók számára milyen fontosabb problémacsoportokra kell felkészülnie például a Tanulmányi Hivatal munkatársainak. A hallgatók rendelkezésére állunk aktív és passzív módon, így több felületen elérhetőek vagyunk ha kérdés vagy probléma merül fel, ugyanakkor igyekszünk egyre szélesebb problémaköröket lefedni tájékoztatók tartása vagy tanulmányi kisokosok – Gyakori Kérdés gyűjtemények készítésével.

  NévE-mailTisztségSzak
  Antalóczy Zsannazsanna025@gmail.combizottsági tagMagyar-történelem OT
  Albert Mártontanarkepzes@btkhok.elte.hutanárképzési referensNemzetiségi német-orosz OT
  Áder Nikolettelnok.tanulmanyi@btkhok.elte.huelnökAngol-magyar OT
  Veres Zsuzsannaveres.zs11@gmail.combizottsági tagKönyvtártudomány MA

   

 • A Szociális Bizottság legfontosabb feladata, hogy segítsen Benneteket a szociális jellegű pályázatokban való eligazodásban, így a rendszeres és rendkívüli szociális támogatással, az alaptámogatással, a párhuzamos képzés kompenzációjával, az Erasmus+ kiegészítő támogatással kapcsolatban keressetek bennünket bizalommal! A Bizottság emellett kapcsolatot tart az ELTE kolijaival, bekapcsolódik a Kar esélyegyenlőséggel kapcsolatos ügyeinek szervezésébe, illetve ifjúságügyi feladatokat is ellát.

  NévE-mailTisztségSzak
  Balatoni Ádámkollegium@btkhok.elte.hukollégiumi referensAnglsiztika MA
  Szinok Bianka eselyegyenloseg@btkhok.elte.huesélyegyenlőségi referensOrosz BA
  Mayer Kataszocialis@btkhok.elte.huelnökNémet-magyar OT

   

 • A Gazdasági Bizottsággal közvetlenül nem fogtok találkozni. A feladat adminisztratív jellege miatt, kevésbé látványos módon járul hozzá a Hallgatói Önkormányzat munkájához. A bizottság jelenleg egy tagból, az elnökből áll, ő egyben alelnöke is az Önkormányzatnak. Az alapszabály lehetővé teszi, hogy egy taggal bővüljön a bizottság, de jelenlegi terhelés mellett ez nem indokolt. A bizottság működése javarészt adminisztratív, precíz, pontos és előrelátó munkavégzést követel meg. Nehéz látványos eredményeket elérni, hiszen a bizottság munkája csak akkor észrevehető, ha nem működik megfelelően. Ekkor ugyanis nem lenne biztosított a háttér, amely nélkülözhetetlen a mindenkori érdekképviselet ellátásához. A mindennapi működés része a folyamatos irodai infrastruktúra biztosításán túl, a HÖK helyiséggazdálkodásával kapcsolatos teendők elvégzése. Ezen felül a Gazdasági Bizottság elnöke irányítja az önkormányzat gazdálkodását, gazdasági ügyvitelét. Elkészíti az önkormányzat éves költségvetési javaslatát, megtervezi és ellenőrzi az önkormányzat által szervezett programok pénzügyi vonatkozásait. Felelős a HÖK által elfogadott költségvetés végrehajtásáért. Intézi a HÖK számítógépes rendszerének karbantartását. A leltár rendben tartásáért a Titkárságvezetővel együtt felel. A Kommunikációs és Rendezvényszervező Bizottsággal együttműködik a rendezvények előkészítésében. A hallgatókkal kevésbé tart kapcsolatot, háttérmunkát végez, amely elengedhetetlen az önkormányzat működése szempontjából.

  NévE-mailTisztségSzak
  Csicsek Zoltángazdasagi[kukac]btkhok.elte.huElnökKínai (BA)
  Egervári KtisztiánInformatikai referensOrosz (BA)

 • NévE-mailTisztségSzak
  Fejes Richárdkommunikacio[kukac]btkhok.elte.huElnökMagyar (BA)
  Zirnstein Gerdazirnstein.gerda@gmail.comOnline ügyekért felelős bizottsági tagNéderlandisztika (BA)
  Rebbenszki GergőRendezvényekért felelős referensMédia (BA)

 • NévE-mailTisztségSzak
  Erdős András Patriktudomany@btkhok.elte.huElnökTörténelem (MA)
  Fésű Annaf.annamagdolna@gmail.comTÖP titkárMagyar (BA)

 • NévE-mailTisztségSzak
  Téglás Eszterkultura[kukac]btkhok.elte.huElnökMagyar (BA)
  Csirmaz Kolettcsirmaz.kolett@gmail.comsportreferensTörök (BA)

 • NévE-mailTisztségSzak
  Schmidt Bertalankulugy[kukac]btkhok.elte.huElnökAngol-Történelem (OT)
  Horváth Rozáliahatarontuli@btkhok.elte.huBizottsági TagFrancia-Angol (OT)

loading