Aranypenna novellaíró pályázat

Szeretsz játszani a szavakkal, esetleg hobbid az írás? Szabadidődben üres füzetlapokat töltesz meg kreativitással? Jellegzetesen tinta-, grafitfoltos a kezed? Akkor ezt a pályázatot mindenképp látnod kell! A Kultúr Krimó meghirdette az Aranypenna nevet viselő novellaíró pályázatot!

Olyan pályaművek beérkezését várjuk, amelyben híres alkotókat tesznek a történet főszereplőjévé. Legyen most Harry Potter helyett Rowlingé a főszerep, vagy kerüljön egy izgalmas akár szürreális történet Picassoról a papírra! A döntés a Te kezedben van! Bármilyen híres művész, alkotó lehet a főhősöd!

A nyertesek Arany Penna díjban részesülnek, valamint az Álomgyár Kiadó által felajánlott könyvcsomagokban, ezen felül a zsűri több különdíjat is kiadhat. Az összes díjazott műve megjelenik a Kultúr Krimó blogon, és ott a jövőben elérhető is marad.

Beküldési határidő: 2017. 03. 22.

A pályaművet az info@kulturkrimo.hu e-mail címre kell elküldeni, word formátumban!

További részleteket ezen a linken találtok!

You may also like...
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

loading