A mai naptól jelentkezhetünk ELTE-s kollégiumokba

Április elején hirdette meg Dr. Seifert Tibor, az ELTE Egyetemi Kollégium főigazgatója és Csonka Balázs, a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat elnöke a jövő tanévre szóló kollégiumi jelentkezési határidőt felsőévesek számára.

A felsőbb évesek kollégiumi felvételi kérelmüket április 7-én 8 órától április 22-én 18 óráig adhatják le, míg az esetleges hiányok pótlására április 23-tól április 28-án 18 óráig lesz lehetőség.

A jelentkezésünket a korábbiakban megszokottakhoz hasonlóan elektronikus úton - adatlapunk kitöltésével és a szükséges dokumentumok feltöltésével -, a www.kollegium.elte.hu oldalon keresztül elérhető Egységes Kollégiumi Információs és Felvételi rendszerben adhatjuk le, majd az itt megadott e-mail címünkre május 5-én kapunk értesítést az eljárás eredményéről.

Fontos, hogy idén változott a felvételi eljárás ügyrendje, mely ezen a linken tekinthető meg, míg itt letölthetőa kitöltési útmutató.

Forrás: kolhok.elte.hu

You may also like...
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

loading